Зупинилося серце провідного вченого в галузі аграрної науки Галушка Валерія Павловича

2 лютого 2021 року

 Колектив Національного університету біоресурсів і природокористування України з глибокою скорботою повідомляє про те, що на 72 році життя перестало битися серце доктора економічних наук, професора, член-кореспондента НААН України, заслуженого діяча науки і техніки України, директора навчально-наукового інституту бізнесу (2001-2011), першого декана факультету аграрного менеджменту, провідного вченого в галузі аграрної науки

 

Валерія Павловича ГАЛУШКА


     Валерій Павлович поєднував в собі якості талановитого вченого, мудрого керівника та наставника, вихователя молоді та невтомного дослідника, наукова школа якого налічує 8 докторів та 30 кандидатів економічних наук.


     Цілеспрямованість, фундаментальність підходу, принциповість у науковій діяльності, професіоналізм, тепле та доброзичливе ставлення до співробітників – такі риси були притаманні нашому дорогому Наставнику.
     Його життєвий шлях є зразком та прикладом для нас усіх.

 

     Світлий та незгасний спомин про добрі земні справи Валерія Павловича назавжди залишиться у пам'яті та серцях усіх хто його знав, любив і шанував.


Висловлюємо співчуття рідним, близьким та колегам.

Вічна пам’ять, Царство Небесне
Валерію Павловичу…

 

Прощання з Валерієм Павловичем відбудеться 3 лютого о 12-00 у Прощальній залі лікарні "Феофанія" та о 13-00 біля навчального корпусу 10 НУБіП України.

 


Ректорат, профспілкова організація,
колектив факультету аграрного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook