Ректорат: організовано розпочинаємо навчальний семестр в умовах пандемії

1 лютого 2021 року
     1 лютого 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Сьогодні в дистанційному режимі розпочався весняний навчальний семестр. А з наступного понеділка, 8 лютого, для першокурсників та магістрів першого року набору навчання буде в очному форматі. У зв’язку з цим господарські служби та студентське містечко протягом тижня посилюють протиепідеміологічні заходи, забезпечують резерв миючих та дезінфікуючих засобів, готують гуртожитки та навчальні корпуси до навчання.

  

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на подачі заявки на максимальні обсяги державного замовлення на набір 2021. Сьогодні будуть проведені вибіркові перевірки проведення занять в дистанційному режимі.

  

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про проведення наступного засідання вченої ради на початку березня.
     Голова Студентської організації Дмитро Кушпій проінформував про підготовку до приїзду першокурсників та звернення до уряду щодо підвищення стипендій.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на організації власної програми дистанційного міжнародного стажування для викладачів. Актуальним залишається питання формування повністю англомовних магістерських програм, на які існує великий попит серед студентів з Китаю, Індії тощо.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт в навчальних корпусах № 5 та 11, гуртожитках №4 та 8.
     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на оформленні перехідних тематик досліджень, визначенні прохідного балу для фінансування нових тематик.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Найголовніше – підготуватися до приїзду першокурсників та магістрів першого року навчання, злагоджено розпочати навчальний семестр. Проректорам Валерію Іщенку, Сергію Кваші доручено провести відповідні наради щодо забезпечення дотримання санітарно-епідеміологічних заходів, умов карантину, які діють після локдауну, у гуртожитках передбачити резервні кімнати та ізолятори на випадок виявлення підозри чи захворювання на коронавірусну хворобу. Вадиму Ткачуку – внести пропозиції щодо співпраці з Китаєм. Сергію Кваші – активізувати набір на підготовчі курси та участь абітурієнтів в олімпіаді для вступу. Прийнято рішення протягом тижня члени ректорату відвідають гуртожитки, де ознайомляться зі станом підготовки до приїзду студентів.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook