19 листопада 2020 року на базі кафедри педагогіки було проведено чергове онлайн-засідання Клубу аграрного та освітнього консалтингу

30 листопада 2020, 10:27

Більше 70 учасників приєдналися до веб-зустрічі з роботодавцями, серед яких студенти денної форми навчання, які навчаються за такими освітніми програмами, як: «Професійна освіта», «Освітні педагогічні науки» (ІКТО і ПВШ).

Захід урочисто розпочав завідувач кафедри педагогіки, доктор педагогічних наук Сопівник Руслан Васильович, звернувшись до всіх гостей, студентів, стейкхолдерів та науково-педагогічних працівників з вітальним словом. У своєму виступі він також зауважив, що одним із найважливіших завдань кафедри є не лише якісна організація навчально-виховної роботи, а й забезпечення працевлаштування молодих спеціалістів.

На засіданні була присутня представниця ТОВ «Сільпо-Фуд» Центрального регіону, керівник центру по роботі з персоналом, випускниця ОП «Педагогіка вищої школи» Юлія Євтушенко. Вона зачепила дуже актуальну на сьогоднішній день тему «Бренд роботодавця», розповіла, що це таке і навіщо він потрібен.

Виступ Юлії дуже вразив усіх присутніх своєю невимушеністю, простотою і щирістю. Вона поділилася з нами цінним досвідом та порадами. Особливо запам'яталося гасло її компанії: «Невпинне перевершення». Ніщо так не надихає, як справжня історія успіху реальної людини, тому Юлія стала для нас хорошим мотиватором, прикладом для наслідування.

Із закликом не лінуватися та пробувати себе звернувся до студентів магістр 1 року навчання факультету лісового господарства Яків Святко, який працює в компанії «Сільпо» координатором по роботі зі студентами.

На завершення, доцент кафедри педагогіки Олександр Кучай наголосив на значимості проведення таких зустрічей для формування гармонійно розвиненої особистості фахівця та майбутнього працевлаштування студентів, а також побажав усім присутнім міцного здоров'я та успіхів у професійній діяльності.

Череп’яна Вікторія,
студентка ОП «Професійна освіта»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook