Підготовка студентської збірної НУБіП України з футболу до змагань

30 жовтня 2020 року

   Вже другий тиждень всі студенти НУБіП України навчаються дистанційно через пандемію коронавірусу. Але, не дивлячись на деякі обмеження, студентські збірні нашого університету з різних видів спорту готуються до змагань і відвідують тренування. Так чоловіча збірна НУБіП України з футболу кожного дня з 9:00 до 11:00 ранку проходить тренувальну підготовку на стадіоні нашого університету.

     Хлопці відточують ігрову майстерність, працюють над фізичними кондиціями і відпрацьовують технічні прийоми, навчаються тактики гри. Щоб потрапити до основної збірної і мати змогу виступати в Чемпіонаті України Ю-19 збірна команда НУБіП України перших курсів також кожного дня проходить тренувальну підготовку на футбольному полі з 15:00 до 17:00. Найбільш талановиті гравці потраплять до основної збірної і 29 жовтня зіграють у Чемпіонаті міста Києва з футболу серед студентів ЗВО з командою "Медик" ПВНЗ «Київський медичний інститут».

  

  

     Наша збірна вже зіграла три гри у Чемпіонаті Києва. Виграла у команди НУФВСУ, в нічию зіграла з Київським університетом ім. Бориса Грінченка і, на жаль, в один м`яч програла збірній НАВСу.

     Цього року всі команди Київських вишів добре укомплектовані і готуються до змагань, адже минулого сезону не вдалося дограти чемпіонат із-за карантину і, не всі учасники погодилися з підсумковими місцями. Тому результат кожної гри дуже важливий, адже за такої складної ситуації, в якій опинилася не тільки наша держава, а увесь світ, невідомо, чи завершиться Чемпіонат Києва у визначені строки, чи може бути припинений достроково. За таких умов, поточне положення команди в турнірній таблиці може виявитися остаточним. Тож кожна гра – на вагу золота, і в кожній грі потрібна лише перемога. Це наші футболісти розуміють і підходять до тренувального процесу дуже відповідально, адже цього сезону наша команда має всі шанси позмагатися за найвищі місця. Згідно статистиці ФАСК, на сьогоднішній день з трьома зіграними іграми збірна НУБіП України посідає шосту сходинку турнірної таблиці, а Валентин Овчарук (економічний ф-т) займає третю позицію з 3-ма забитими м`ячами серед бомбардирів Чемпіонату.

  

     Тож побажаємо нашим футболістам перемог у подальших змаганнях!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

 

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook