Микола Малюк ознайомив випускницю 11 класу Анастасію Діброву з кафедрою

21 жовтня 2020 року

Для випускників 11 класу у 2021 році закінчиться навчання в школах, ліцеях, гімназіях. А що далі? Таке запитання у кожного випускника на думці. Потрібно вибирати майбутнє, професію, спеціальність, заклад вищої освіти, влаштовувати подальше життя. Майбутні абітурієнти відшукують інформацію, перш за все, про навчальні заклади освіти, їх рейтинг, популярність певної професії, рівень і якість навчального процесу, стан матеріально-технічної бази тощо.

Випускниця 11 класу Анастасія Діброва, яка навчається у одній із шкіл м. Києва, швидко знайшла вибір продовження навчання, вибравши НУБіП України та спеціальність «Ветеринарна медицина», про яку мріяла з дитинства. Але, перш за все, вирішила очно познайомитись з факультетом ветеринарної медицини. Вона 19 травня 2020 року прийшла на факультет зі своєю мамою, де її зустрів завідувач кафедри хірургії і патофізіології, доктор ветеринарних наук, професор Микола Малюк. Він провів цілу екскурсію по факультету і Анастасія з мамою були вкрай приємно здивовані побаченим. Звісно, Микола Малюк в першу чергу ознайомив відвідувачів зі своєю кафедрою. Він показав навчальні лабораторії, операційні кімнати для дрібних і продуктивних тварин, музей кафедри, а також ННВ центр «Ветмедсервіс», де розміщена навчально-науково лабораторія «Банк крові тварин» і проводиться гемотрансфузія для. Також був акцент зроблений на те, що тільки в НУБіП України, на факультеті ветеринарної медицини, вчені, під керівництвом академіка НААН України Анатолія Мазуркевича займаються питаннями отримання, культивування та застосування стовбурових клітин у ветеринарній медицині.

А що було далі! Скільки було позитивних емоцій і вражень від відвідування кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка! Побувавши в музеї анатомії, Анастасія з мамою однозначно запевнили, що будуть навчатись тільки у НУБіП.

Надалі Анастасія з мамою завітали до заступника декана факультету Василя Данілова, куди якраз зайшов і декан факультету Микола Цвіліховський. Відбулося цікаве спілкування. Відвідувачі задали значну кількість запитань, на що отримали вичерпні відповіді і записались на відвідування підготовчих курсів в НУБіП України.
На завершення мама Анастасії запевнила керівництво факультету, що її донька  буде продовжувати навчання тільки у нас.

Хочемо побажати Анастасії успішно завершити навчання в 11 класі, високих показників під час здачі ЗНО з відповідних предметів та вступити на факультет ветеринарної медицини.

Василь Данілов

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook