На Донеччині рятувальникам вдалось запобігти розповсюдженню полум’я на 30 житлових будинків та будівлю школи

12 жовтня 2020 року
Донецька обл.

На території Донецької області зберігається тепла осіння погода з різкими поривами вітру. Такі погодні умови не аби як збільшують небезпеку виникнення пожеж на відкритих територіях та в природних екосистемах. Фахівці ДСНС попереджають, у даний період слід ретельно виконувати правила пожежної безпеки й відповідально ставитись до власної безпеки.

Лише за минулу добу на Донеччині виникло 70 пожеж, з них 55 пожеж на відкритих територіях на загальній площі 229,6 га.

Зокрема вчора, 9 жовтня, відбулась пожежа в с. Новоселівка, Ясинуватського району. Завдяки злагодженим діям, вогнеборці Головного управління не допустили розповсюдження вогню на 1 будівлю школи, 30 житлових будинків та 60 господарчих споруд, які розташовані в населеному пункті. Вогнем знищено 12 га стерні, 12 га сухої трави та чагарник на площі 1 га. 

Від Головного управління залучалось 15 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Слід зазначити, що лише за минулу добу в екосистемах Донецької області виникло 8 пожеж!

Шановні громадяни! Закликаємо вас відповідально ставитись до власної безпеки й суворо дотримуватись правил пожежної та техногенної безпеки. Не провокуйте пожежі у природних екосистемах. Бережіть природу та власні оселі від вогню! Якщо виявили пожежу негайно повідомте Службу порятунку за номером телефону «101».

 Джерело: https://www.dsns.gov.ua

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook