Відкриваємо НУБіП туристичний!

7 жовтня 2020 року

 

 

     7 жовтня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада щодо організації екскурсій територією та цікавими, унікальними об’єктами Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     У проекті – шість маршрутів та локацій: ботанічний сад та музей мисливства, лабораторія бджільництва і конярства, музей анатомії, оглядова екскурсія територією університету, що включає архітектуру, студентський сквер, алею слави, Боярська лісова дослідна станція, де ростуть вікові сосни, функціонує лабораторія біотехнологій, і остання – контактний зоопарк.

     Визначено, що від ректорату загальне керівництво і організація діяльності проекту покладається на проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, директора ННЦ виховної роботи та розвитку Геннадія Ржевського. Від ННІ неперервної освіти і туризму проектом опікуватимуться директор Олена Ковальова, професор Марія Кулаєць та завідувач кафедри туризму Дарія Басюк.

     Заплановано при кафедрі туризму створити госпрозрахунковий підрозділ «Екскурсії НУБіП» і для нього вже розробляється відповідне положення. Він матиме власний рахунок, вестиметься облік надходжень і витрат. Під кожен маршрут буде розроблений кошторис. Начальнику планово-фінансового відділу Олегу Броніну доручено прорахувати різні варіанти екскурсій – зі супроводженням та без, для різних вікових та соціальних груп. Декану гуманітарно-педагогічного факультету доручено розробити супроводження екскурсій іноземною мовою. Реклама та маркетингова кампанія – за кафедрою журналістики та прес-службою університету.

     Отже, рішення прийнято, туристичному НУБіП України бути! Чекайте на опис маршрутів, вартість та запрошуйте на екскурсії своїх друзів та знайомих!

 

Денис Рудень 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook