Співпраця кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі з компанією-роботодавцем

8 вересня 2020, 13:46
     Один із ключових напрямів діяльності кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, який спрямований на посилення практичної складової навчального процесу та розвитку прикладних професійних навичок у майбутніх фахівців є співпраця з провідними компаніями-роботодавцями. Співробітництво з реальним бізнесом дозволяє забезпечити студентів та магістрів університету базами виробничої практики та дипломного стажування, працевлаштовувати випускників у відомих міжнародних та українських компаніях.
   
    08 вересня 2020 року на запрошення кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі була проведена зустріч представника підприємств Групи ПАТ «МХП» Марією Островською зі студентами 2-4 курсу спеціальності 075 «Маркетинг» .
     Студенти мали змогу познайомитися з управлянням маркетингом на провідному підприємстві галузі, поринули у тонкощі роботи з дослідницькими та рекламними агенціями, опанували мистецтво публічних виступів, підготовки та проведення презентацій. Інтеграція теорії і практики забезпечує високий рівень академічних знань, якісну підготовку фахівців європейського рівня.
     Уже більше 20 років МХП розвиває таланти і займає перші місця у національних рейтингах кращих роботодавців. Сьогодні компанія робить ставку на молодих спеціалістів, які хочуть працювати і розвиватися в агробізнесі. Адже саме від цих фахівців та рівня їхнього професіоналізму залежить розвиток та успіх компанії. «МХП СТАРТ» – програма кар'єрного розвитку, призначена для студентів 1-3, 4-6 курсів та випускників вищих навчальних закладів.
     Результатом роботи викладачів факультету аграрного менеджменту, кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі є можливість пройти практику на підприємствах Групи ПАТ «МХП» із перспективою подальшого працевлаштування.
 
Вдячні організаторам за корисну і цікаву зустріч!

 

Віолета Гераймович 

доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook