Виробнича практика – важливий крок на шляху опанування основами професії

21 червня 2020 року

Виробнича практика завжди була й лишається не тільки невід’ємною складовою науково-навчального процесу відповідно до робочих навчальних планів, але й важливим кроком на шляху забезпечення ефективної практичної складової у підготовці висококваліфікованих спеціалістів будь-якого фаху.

Настав час випробування надбаних знань у практичній, - хай, поки но, студентській діяльності, - й бакалаврам-міжнародникам НУБіП України. По закінченні ІІІ курсу згідно із робочим навчальним планом та «Тимчасовим порядком проведення практичного навчання у весняному семестрі 2019-2020 навчального року студентів НУБіП України в умовах карантину», бакалаври освітньо-професійної програми 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» стали до виконання практичних заходів, у тому числі й у дистанційному, віддаленому, так би мовити, режимі. 21 червня завідувачем кафедри Сергієм Біланом та керівником практики, доцентом Сергієм Асатуровим була проведена установча сесія, що відкрила початок використанню отриманих в аудиторіях та в ході дистанційного навчання знань.

Відзначимо, що така практика із зрозумілих причин є першою у підготовці кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук фахівців обраного профілю і до її проведення колектив готувався заздалегідь, практично від першого набору абітурієнтів та початку навчання. Тому кафедрою завчасно було підготовлено у повній відповідності до фаху та завдань практики професійні бази роботи студентів, до яких увійшли цього року, в першу чергу, Верховна Рада України, Кабінет міністрів України та його структурні й відокремлені складові, у тому числі Міністерство закордонних справ України, дипломатичні представництва в Україні, підрозділи державних адміністрацій, що вони опікуються міжнародними, зокрема, туристичними зв’язками, Українська Асоціація зовнішньої політики, торгівельні та інші іноземні резиденції у Києві та країні тощо.

Сергій Асатуров,

доцент кафедри

міжнародних відносин і суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook