Відбулася зустріч наставника із магістрами 2 року навчання зі спеціальності «Менеджмент ЗЕД» з приводу початку навчального семестру.

5 вересня 2020 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

          Відбулася зустріч наставника к.е.н. доцента Міщенка Івана Анатолійовича з магістрами 2 року навчання спеціальності «Менеджмент ЗЕД» (освітньо-професійна програма) з приводу початку навчального семестру, та початку проходження виробничої практики.

Виробнича практика студентів буде проходити в період з 2 вересня по 21 жовтня 2020 року. Кожний студент одержав індивідуальне завдання на період практики. Під час відео-конференції була озвучена структура звіту з практики та встановлений час щотижневих зустрічей для короткого звітування про виконану роботу.

В ході спілкування Іван Анатолійович, в першу чергу, наголосив на необхідності і надалі дотримуватись усіх карантинних вимог не тільки в стінах НУБіП України, а і в повсякденному житті та пильно слідкувати за своїм здоров’ям. Також магістри були ознайомлені із графіком навчального процесу на навчальний семестр.

Також була звернута увага магістрів на терміни подання до захисту магістерських робіт. В жовтні 2020 р. кафедрою адміністративного менеджменту та ЗЕД буде проводитись наукова конференцію, в роботі якої можуть прийняти участь магістри. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook