Вступна кампанія 2020. Триває прийом документів до магістратури

11 серпня 2020 року
     Сьомий день триває прийом документів на навчання в магістратурі Національного університету біоресурсів і природокористування України. В приймальній комісії зареєстровано загалом 1629 заяв, говорить відповідальний секретар Лариса Коропець.

     Найбільшим попитом серед вступників користуються спеціальності Агрономія, Лісове господарство, Агроінженерія, Ветеринарна медицина, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Право. І серед них багато не тільки випускників бакалаврату НУБіП, але й інших вишів, зокрема на технічні спеціальності чимало претендентів зі столичної політехніки.

     Єгор Залоїло, який з «червоним» дипломом закінчив бакалаврат факультету ветеринарної медицини для магістратури обрав, як він сам вважає, споріднену спеціальність – водні біоресурси і аквакультуру. Тож матиме два дипломи.
     На стільки ж претендує Валентин Волов, який навчався за фахом Агроінженерія, а для продовження навчання обрав магістратуру факультету конструювання і дизайну.
     А от Крістіні Тосуновій, яка мріє бути лісничим, достатньо і одного – і за однією спеціальністю. Стільки ж (і тільки якісних) згоден мати і вже фахівець з захисту і карантину рослин Євгеній Притула, який мріє навчатися в магістратурі за цієї спеціальністю.

  

  

  

     Спілкуючись з ними, цікавився, чи не жалкують вони за вибором вишу після школи чи коледжу. Жодного разу – і рекомендуємо НУБіП своїм друзям і близьким.

  

     Нагадаємо, що з 13 серпня почнеться прийом документів і заяв від вступників на основі молодших спеціалістів, які подають їх особисто, та електронних заяв від випускників шкіл.

Валентин Обрамбальський
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook