Отримавши диплом бакалавра Давід Костандов планує продовжувати навчання в магістратурі на освітній програмі «Менеджмент туристичного та готельно–ресторанного бізнесу» у НУБіП України

27 червня 2020 року

     Ми поспілкувалися з випускником Давідом Костандовим щодо його подальших планів.
     - Які у Вас плани по отриманні диплому бакалавра?
    - Планую продовжити навчання в магістратурі на освітній програмі «Менеджмент туристичного і готельно–ресторанного бізнесу», бо туризм –це професія для працьовитих, енергійних, талановитих, креативних та допитливих людей, а це є Я !


   

 - Плануєте здобувати подальшу освіту в НУБіП України?
  - Так. Навчаючись на бакалавраті я був оточений турботою та увагою деканату ННІ неперервної освіти і туризму та моєю випусковою кафедрою туристичного та готельно–ресторанного бізнесу і консалтингу. Викладачі приклали всіх зусиль, щоб ми отримали якісну та конкурентоздатну освіту.
     - Чи бачите Ви подальше працевлаштування по обраній спеціальності?
     - Звичайно. Туристичний бізнес набуває широких обертів, як на світовому рівні так і в Україні. Навчаючись в Університеті я мав змогу , в поза аудиторний час, працювати в туристичній фірмі. Це переконало мене в правильності вибору професії ще чотири роки тому. Отриманні знання я навчився застосовувати на практиці, на перших порах започаткував свій міні-бізнес. Тому, дякуючи колективу НУБіП, я знайшов свою нішу в туристичній індустрії.
       Дякуємо Вам, Давід, за щирі відповіді. Бажаємо результативної здачі ЄВІ і вступних іспитів.


Розмову провела завідувач кафедри туристичного
та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу
Дарія Басюк
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook