Початок виробничої дистанційної практики на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту

10 червня 2020 року

   Не встигли ми всі здати екзаменаційну сесію, а нас вже чекає нове випробування в умовах карантину – проходження виробничої практики в дистанційному режимі.

   10 червня 2020 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту для магістрів 1 року навчання, бакалаврів 2-го та 3-го курсів спеціальності «Менеджмент» відбувся інструктаж з питань організації і проведення практики відповідно до «Тимчасового порядку проведення практичного навчання у весняному семестрі 2019-2020 навчального року студентів НУБіП України в умовах карантину». Згідно із наказом НУБіП України «Про направлення на дистанційну виробничу практику» базою практики для студентів встановлено Навчально-наукову лабораторію інвестиційного проектування.
   Консультування практикантів, ознайомлення із вимогами щодо проходження практики та її документального оформлення проводили завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Шинкарук та керівник практики, кандидат наук з державного управління, ст.викладач кафедри Анна Дергач. На зборах також були присутні куратори груп: кандидат економічних наук, доцент Алла Суханова та кандидат наук з державного управління, доцент Катерина Алексеєва, які охоче долучились до організації і проведення практики.
   Під час проведення інструктажу було окреслено основні завдання для студентів та розписано щотижневий графік онлайн консультацій з питань проходження виробничої дистанційної практики.
 
Анна Дергач,
ст.викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook