Відбулося робоче засідання кафедри

20 травня 2020 року
ZOOM

У середу 20 травня 2020 року о 14.00 відбулося робоче засідання кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі.

Під час засідання розглянуто такі питання:

1. Стан готовності робочих програм перед затвердженням на Вченій раді факультету землевпорядкування. Зокрема: які зміни внесено; актуальність лекційного матеріалу і лабораторних та самостійних робіт; узгодженість, оригінальність та послідлідовність викладання матеріалу між навчальними матеріалами.

2. Про поточну щотижневу звітність щодо навчальної роботи за формою МОН. Зокрема: щодо видів навчальної робти, для яких студентів та дисциплін і в якому обсязі виконанна робота; допуски студентів до екзаменів.

3. Про результати проведення профорієнтаційної роботи у травні 2020 року. Зокрема: результати проходження тесту Олімпіади НУБіП для абітурієнтів та наявної кількісті абітурієнтів готових до вступу в університет.

4. Про результати захисту магістерських робіт студентів заочної форми навчання. Зокрема: студенти заочної форми успішно захистили свої роботи.

5. Про стан підготовки до проведення літніх практик. Зокрема: врахувати те, що цьогорічні практики проходитимуть дистанційно; підготувати матеріали та спланувати способи взаємодії зі студентами.

6) Різне. Зокрема: проведення екзаменів, кадрові питання та інше.


Секретар кафедри
Антоніна Москаленко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook