Підготовка до дистанційного практичного навчання співробітників кафедри надійності техніки та допомога Великоснітинському навчально-дослідному господарству ім. О.В. Музиченка

11 травня 2020 року

 Співробітники кафедри надійності техніки розпочали підготовку до забезпечення проведення навчальних і виробничих практик студентів факультетів конструювання та дизайну та механіко-технологічного відповідно до «Тимчасового порядку проведення практичного навчання студентів НУБіП України у весняному семестрі 2019-2020 року в умовах карантину» (https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u284/polozhennya_pro_praktichne_navchannya.pdf).

     Акценти в підготовці зроблені на організації дистанційної форми проведення практичного навчання студентів та залученні до такої співпраці машинобудівних та сервісних підприємств України, включаючи представників ради роботодавців факультету конструювання та дизайну. Вже узгоджена можливість проходження виробничої практики за дистанційною формою студентів освітнього ступеню «Магістр» з компаніями ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА» та «СПРЕЙ АГРО».
     Але разом із тим, в умовах карантину співробітники кафедри надійності техніки поряд із забезпеченням навчального процесу – підготовкою техніки до проведення практичного навчання, надають допомогу ВП НУБіПУ «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка» у виконанні значних обсягів сільськогосподарських робіт.
     Старший лаборант кафедри Микола Дідик готує навантажувач JCB 53070 до навантаження кормів на молочно-товарній фермі господарства. Асистент Андрій Засунько надає фахову консультаційну допомогу з технічного обслуговування та усунення відмов техніки.
     Майстер виробничого навчання кафедри Анатолій Карасюк проводить технічний огляд та ремонт роторної косарки KRONE та перевертача валків ГВР-630. Анатолій Карасюк забезпечує працездатність кормозмішувача-роздавача кормів КСП-8 для підготовки, транспортування і годівлі ВРХ на молочно-товарній фермі.
     Майстер виробничого навчання кафедри Петро Шевчук проводить налаштування обприскувача APACHE-1010 для внесення засобів захисту рослин.
     Координацію робіт співробітників кафедри надійності техніки, які територіально знаходяться у ВП НУБіПУ «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка» забезпечує асистент Андрій Засунько, а завідувач лабораторіями Микола Киричко опікується оцінкою технічного стану агрегатів та постачанням запасних частин, своєчасним забезпеченням працездатності сільськогосподарської техніки.
    Слід відмітити, що значну допомогу в підтриманні працездатності машин та обладнання, проведенні виробничих та навчальних практик кафедрою надійності техніки факультету конструювання та дизайну, надає інженерно-технічна служба ВП НУБіПУ «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка», яку очолює Олег Марчук.

Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки
Андрій Засунько,
асистент кафедри надійності техніки

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook