Навчально-виробничий центр закладів харчування університету

Директор:
 
Дубас Богдан Антонович
 
Адреса: м. Київ, вул. Генерала Родімцева, 7
Тел.: (044) 527-83-91
Електронна пошта: [email protected]
 
Центр закладів харчування є структурним підрозділом НУБіП України.
Центр створений за наказом ректора  № 489 у серпні 2008 році з метою забезпечення вирішення питань, пов’язаних з раціональним харчуванням студентів, аспірантів, докторантів і працівників НУБіП України, та приведення його у відповідність із принципами функціонального харчування з максимально можливим використанням екологічно чистої продукції, виробленої на базі навчально-дослідних господарств (НДГ) НУБіП України, платоспроможним попитом споживачів і особливостями організації обслуговування в окремих закладах Центру.
 
Основними напрямами діяльності Центру є:
- громадське харчування;
- навчально-виробнича діяльність у сфері харчових технологій та з виробництва і переробки харчової продукції;
- надання послуг відносно задоволення потреб споживачів у харчуванні під час проведення семінарів, нарад, інших подій;
- організація банкетів, виїзних обслуговувань (кейтерингів), кава-брейків, фуршетів з організуванням дозвілля або без нього;
- реалізація кондитерських та кулінарних виробів, напоїв, соків, молочних та інших продуктів та виробів, в т.ч. виносна торгівля;
- надання робочих місць для студентів НУБіП України та використання Центру як бази для проходження навчально-виробничої практики.
Центр безпосередньо підпорядкований проректору проректору з навчально-науково-виробничих питань розвитку і адміністративно-господарської діяльності.
 Центр здійснює свою діяльність відповідно до чинного законодавства України, Статуту НУБіП України та цього Положення.
 
До складу Центру входять:
- центральна студентська їдальня;
- пекарня;
-буфети-їдальні навчальних корпусів та буфети студентських гуртожитків;
- Інтернет-кафе;
- магазин-кулінарії, сільськогосподарської та іншої продукції (м.Київ), інші магазини на території м. Києва і Київської області для реалізації продукції НДГ, цехів, лабораторій (інших підрозділів) НУБіП України;
- кіоски НУБіП України (лотки, павільйони, ін.);
- їдальні НДГ та ВНЗ І-ІV рівнів акредитації НУБіП України та Ялтинського ННЦ біології і екології субтропічних рослин та ландшафтознавства НУБіП України (подвійне підпорядкування);
- плодо- і овочесховище.
 
Основними завданнями Центру є:
- забезпечення студентів, аспірантів, докторантів, працівників НУБіП України та інших споживачів гарячим харчуванням та стравами встановленого асортименту в ресторанах, їдальнях, кафе (кафетеріях), буфетах тощо;
- організація дієтичного та пільгового харчування визначених категорій студентів, аспірантів, докторантів та працівників НУБіП України;
- виробництво та реалізація продовольчої продукції власного виробництва, реалізація сільськогосподарської продукції НДГ, науково-виробничих лабораторій, інших структурних підрозділів НУБіП України в їдальнях, кафе, буфетах, на лотках, в кіосках, магазинах тощо;
- організація банкетів, виїзних обслуговувань (кейтерингів), кава-брейків, фуршетів з організуванням дозвілля або без нього;
- реалізація кондитерських та кулінарних виробів, напоїв, соків, молочних та інших продуктів і виробів, в т.ч. виносна;
- надання науково-консультаційних, освітніх, інформаційних та інших послуг, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20.01.1997 р. № 38 “Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися державними навчальними закладами” та інших нормативно-правових актів;
- забезпечення культурного і духовного розвитку студентів НУБіП України та працівників Центру;
- пропаганда культури харчування та способу здорового харчування  споживачів із використанням екологічно чистої продукції НДГ НУБіП України;
- здійснення заходів щодо охорони навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів.
 
На базі студентської їдальні НВ Центру закладів харчування працює цех кондитерських та хлібобулочних виробів який співпрацює з фінською компанією «Лейпурін» щодо виробництва та покращення якості продукції, впровадження новітніх технологій, вироблена продукція власного виробництва реалізується через мережу буфетів.
           
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook