Чергові здобутки фінансистів!

28 квітня 2020 року

У Київському національному університеті технології та дизайну відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності» на якому було представлено 77 наукових робіт.
    У зв’язку із обмежувальними заходами введеними на території України та відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України «Щодо проведення інтелектуальних студентських заходів» від 12.03.2020р. №22.1/10-719 проведення другого етапу Всеукраїнського конкурсу наукових робіт у вигляді конференції було відмінено та проведено підсумки за результатами поданих робіт.

НУБіП України представляв студент 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Гудзь Олексій з темою «Оцінка інвестиційної привабливості аграрних підприємств», яка була виконана під керівництвом к.е.н., старшого викладача кафедри фінансів Тітенко З.М.
За результатами оцінювання наукових робіт, що здійснювалося рецензентами-членами журі робота Гудзь Олексія була нагороджений Дипломом ІІІ ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності», а його науковий керівник Зоя Тітенко відзначена Подякою за керівництво науковою роботою переможця ІІ туру.

Вітаємо переможця та його керівника та бажаємо подальших успіхів!!

Буряк А.В.
доцент кафедри фінансів

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook