Розбицька Тетяна Вікторівна

НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Спеціальність: 181 «Харчові технології»

Освітньо-наукова програма:  «Харчові технології»

Тема дисертаційної роботи: "Розроблення і впровадження інтегрованої системи управління технологічними процесами для забезпечення ресурсозбереженння та безпечності молочних продуктів".

Науковий керівник: завідувач кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, д.т.н., професор Сухенко Владислав Юрійович

Термін навчання в аспірантурі: 27.09.2016-27.09.2020 рр.

 

 

ПУБЛІКАЦІЇ

Друковані тези, доповіді та інші матеріали наукових конференцій: 

1.Тези «Енергетичні затрати різання м’ясопродуктів» Т.В. Розбицька, В.Ю. Сухенко - збірник праць за підсумками П’ятої міжнародної науково-технічної конференції «Перспективи розвитку мясної, молочної та оліє жирової галузей у контексті євроінтеграції». Видавець і виготовлювач Київ, НУХТ, 2016р. – 55с.

2.Тези «Національні стандарти України у сфері енергетичного менеджменту» Т.В. Розбицька, В.Ю. Сухенко - збірник праць за підсумками ХХІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації». Випуск 22. Видавець і виготовлювач  м. Переяслав-Хмельницький, 2017р. – 528с. 

3.Тези «Біологічна реальність, як дослідницький феномен: до актуалізації проблеми» - збірник праць за підсумками Міжнародної науково-практичної конференції «Людина, суспільство, держава у філософському дискурсі: історія і сучасність». Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2017. – 61с. 

5.Тези «Розроблення рекомендацій щодо екологізації виробництва у відповідності з чинними нормативними документами» Т.В. Розбицька, В.Ю. Сухенко - збірник праць за підсумками VII Міжнародна науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2017. – 21с.

6.Тези «Ефективне очищення стічних вод переробних і харчових підприємств АПК» Т.В. Розбицька, В.Ю. Сухенко - збірник праць за підсумками ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука «Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи». Видавець і виготовлювач Національний університет «Львівська політехніка», м. Львів, 2017. – 212с.

7.Тези «Ринок сухого молока в Україні.» Т.В. Розбицька, В.Ю. Сухенко - збірник праць за підсумками Міжнародної науково-практичної конференції «Інфраструктура якості та тенденції розвитку» . Видавець і виготовлювач  Київ,  ДП «УкрНДНЦ», 2017. 

8.Тези «Розроблення СОУ «Технологія виробництва м'яса курчат - бройлерів»». Т.В. Розбицька, В.Ю. Сухенко - збірник праць за підсумками Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції». Присвячена 40-вій річниці створення Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ. Видавець і виготовлювач Київ, НУХТ,2017р.– 90с.

9.Тези «Ринок сухого молока» Т.В. Розбицька, В.Ю. Сухенко – збірник праць за підсумками Х Міжвузівської студентської науково-практичної конференції «Захист прав споживачів в умовах суспільних трансформацій». Видавець і виготовлювач Ірпінський економічний коледж, 2018.

10.Тези «Способи фальсифікації молока» Т.В. Розбицька, В.Ю. Сухенко – збірник праць за підсумками Міжнародної науково-практичної конференції «Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя» Назва секції: Тваринництво, ветеринарна медицина, біобезпека та харчові технології у вирішенні завдань сталого розвитку.Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2018. – 301с.

11.Тези «Сім аксіом системи менеджменту в галузі безпеки харчових продуктів» .В. Розбицька, В.Ю. Сухенко – збірник праць за підсумками Міжнародної науково-практичної конференції на тему: «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства». Видавець і виготовлювач UHBDP, 2018.

12.Тези «Дослідження статусу технічних умов в системі нормативних документів» Іваненко Р.Ф., Мєдвєдєва Н.А., Розбицька Т.В. – збірник праць за підсумками III Міжнародної науково-практичної конференції «Інфраструктура якості: перспективи та тенденції розвитку». Видавець і виготовлювач  Київ,  ДП «УкрНДНЦ», Київ, 2018. - 25с.

13.Тези «Аналіз ризиків та критичних контрольних точок (НААСР), привиробництві м’ясних ковбас» Синяк В.І., Сухенко В.Ю., Розбицька Т.В. – збірник праць за підсумками III Міжнародної науково-практичної конференції «Інфраструктура якості: перспективи та тенденції розвитку». Видавець і виготовлювач Київ, ДП «УкрНДНЦ», 2018.- 43с.

14.Тези «Управління безпекою та якістю молока на принципах системи HACCP» Очколяс О.В., Сухенко В.Ю., Розбицька Т.В.  – збірник праць за підсумками ІІІ Міжнародної науково - практичної конференції "Інфраструктура якості: перспективи та тенденції розвитку". Видавець і виготовлювач  Київ, ДП «УкрНДНЦ», 2018. – 42с.

15.Тези «Переваги впровадження концепції НАССР на харчовому підприємстві» Ярема М.І., Мєдвєдєва Н.А., Розбицька Т.В. – збірник праць за підсумками ІІІ Міжнародної науково - практичної конференції "Інфраструктура якості: перспективи та тенденції розвитку". Видавець і виготовлювач Київ, ДП «УкрНДНЦ», 2018. – 50с.

16.Тези "Аналіз ризиків на молочному підприємстві"  Білоштан Д.М.,  Сухенко В.Ю., Розбицька Т.В.Збірник праць за підсумками ІІІ Міжнародної науково - практичної конференції "Інфраструктура якості: перспективи та тенденції розвитку". Видавець і виготовлювач Київ, ДП «УкрНДНЦ», 2018- 9с.

17.Тези "Розроблення елементів системи НАССР при виробництві варених ковбас" Гук Н.А., Сухенко В.Ю., Розбицька Т.В.  – збірник праць за підсумками Міжнародної науково - практичної конференції "Інфраструктура якості: перспективи та тенденції розвитку". Видавець і виготовлювач Київ, ДП «УкрНДНЦ», 2018- 18с.

18.Тези «Розроблення елементів системи НАССР при виробництві соків» Захаренко І.В., Сухенко В.Ю., Розбицька Т.В.    – збірник праць за підсумками III Міжнародної науково-практичної конференції «Інфраструктура якості: перспективи та тенденції розвитку». Видавець і виготовлювач  Київ, ДП «УкрНДНЦ», 2018. – 22с.

19.Тези «Контроль і методи визначення величини шорсткості поверхні віконних блоків» Клименко І.В., Сухенко В.Ю., Розбицька Т.В.  – збірник праць за підсумками III Міжнародної науково-практичної конференції «Інфраструктура якості: перспективи та тенденції розвитку». Видавець і виготовлювач Київ, ДП «УкрНДНЦ», 2018. – 27с.

20.Тези «Аналіз ризиків при виробництві напівфабрикатів» Моісєєнко К.І., Мєдвєдєва Н.А., Розбицька Т.В.  – збірник праць за підсумками iii міжнародної науково-практичної конференції «Інфраструктура якості: перспективи та тенденції розвитку». Видавець і виготовлювач Київ, ДП «УКРНДНЦ», 2018. – 39с.

21.Тези «Інтегровані системи управління якістю на молокопереробних підприємствах» Т. В. Розбицька, В.Ю. Сухенко, Я. Бріндза – збірник праць за підсумками VIII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2019. 

22.Тези «Інтегровані системи управління якістю на молокопереробних підприємствах» Т. В. Розбицька, В.Ю. Сухенко – збірник праць за підсумками IV науково - практичної конференції "Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи" (16 - 17 травня 2019, м. Львів). Видавець і виготовлювач Львівська політехніка.

23.Тези «Qualitative evaluation of the mayonnaise and determine the best manufacturer» V. Sukhenko, N. Miedviedieva, Yu. Sukhenko, V. Vasyliv,  I. Palamarchuk, M. Mushtruk, T. Rozbytska, A. Litvinenko, Yu. Boyko. – 4 thе International Scientific Conference «Agrobiodiversity for Improve the Nutrition, Healthand Quality of Humanand Bees Life». Abstracts Book, Nitra – 2019. – 142c.

24.Тези «Стандартизація в системі технічного регулювання хлібопекарської продукції в Україні» Гришко П.І., Розбицька Т.В. – збірник праць за підсумками IХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2020. 

25.Тези «Стандартизовані показники вирощування кондитерського соняшнику» Дмитришин Д.А., Розбицька Т.В., Сухенко В.Ю. – збірник праць за підсумками IХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2020. 

26.Тези «Управління ризиками в системах управління» Йова В.Ю., Розбицька Т.В. – збірник праць за підсумками IХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2020. 

27.Тези «Система управління якістю: особливості впровадження згідно із ДСТУ ISO 9001:2015» Кирилюк І.Д., Розбицька Т.В., Сухенко В.Ю. – збірник праць за підсумками IХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2020. 

28.Тези «Роль життєвого циклу в системі екологічного управління» Колос Р.Є., Розбицька Т.В. – збірник праць за підсумками IХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2020. 

29.Тези «Застосування методу SWOT-аналіз в умовахорганізації «Студентська організація НУБіП України»» Павелко О.О., Розбицька Т.В. – збірник праць за підсумками IХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2020. 

30.Тези «Важливі аспекти формування систем управління якістю в контексті вимог міжнародного стандарту iso 9001:2015» Шафаренко Я.А., Розбицька Т.В., Слива Ю.В. – збірник праць за підсумками IХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2020. 

31.Тези «Управління персоналом в готелі» Розбицька Т.В. – збірник праць за підсумками І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності в контексті сучасних тенденцій готельно-ресторанного бізнесу». Видавець і виготовлювач ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», 2020.

32.Тези «Переваги та недоліки методу SWOT-аналіз» Павелко О.О., Розбицька Т.В. – збірник праць за підсумками І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності в контексті сучасних тенденцій готельно-ресторанного бізнесу». Видавець і виготовлювач ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», 2020.

33.Тези «Інтегровані системи управління якістю» Розбицька Т.В., Сухенко В.Ю. – збірник праць за підсумками І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності в контексті сучасних тенденцій готельно-ресторанного бізнесу». Видавець і виготовлювач ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», 2020.

34.Тези «Корпоративна культура   як елемент ефективного управління персоналом підприємства» Розбицька Т.В., Сухенко В.Ю. – збірник праць за підсумками І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності в контексті сучасних тенденцій готельно-ресторанного бізнесу». Видавець і виготовлювач ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», 2020.

35.Тези «Мотивація як складова управління персоналом» Розбицька Т.В., Сухенко В.Ю. – збірник праць за підсумками І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності в контексті сучасних тенденцій готельно-ресторанного бізнесу». Видавець і виготовлювач ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», 2020. 

36.Тези «Сім аксіом системи менеджменту в галузі безпеки харчових продуктів» Розбицька Т.В., Сухенко В.Ю. – збірник праць за підсумками І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності в контексті сучасних тенденцій готельно-ресторанного бізнесу». Видавець і виготовлювач ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», 2020.

 

Статті у наукових фахових виданнях: 

1.Стаття «Важливість розробки програми управління екологічними ризиками в умовах молокопереробних підприємств» Розбицька Т.В., Сухенко В.Ю. – Журнал «Стандартизація, сертифікація, якість» випуск № 4 (101). Видавець і виготовлювач  Київ,  ДП «УкрНДНЦ», 2016. – 40с.

2.Стаття «Програма управління екологічними ризиками  на молокозаводах» Розбицька Т.В., Сухенко В.Ю. – Журнал «SWORLD. Научныетруды» випуск №45, том 9. Видавець і виготовлювач ООО "Научный мир", 2016. – 62с.

3.Стаття National standards of Ukraine in the field of energy management. T.Rozbytska, V. Sukhenko. – Журнал «Стандартизація, сертифікація, якість» випуск №2 (105). Видавець і виготовлювач  Київ,  ДП «УкрНДНЦ», 2017. 

4.Стаття «Енергоефективність молокопереробних підприємств» Мєдвєдєва Н.А., Сухенко В.Ю., Розбицька Т.В., Євтушенко Т.В. – Журнал «Продовольча індустрія АПК» випуск  № 2, 2018.- 3с.

5.Стаття «Ринок сухого молока в Україні» Т.В. Розбицька, В.Ю. Сухенко. –Журнал «Стандартизація, сертифікація, якість» випуск № 3 (110).  Видавець і виготовлювач  Київ,  ДП «УкрНДНЦ», 2018. – 54с.

6.Стаття «Тhe effective wastewater treatment food processin gandagri business» Rozbytska T., Sukhenko V., Miedviedieva N.–Журнал «Стандартизація, сертифікація, якість», випуск № 4 (116). Видавець і виготовлювач  Київ,  ДП «УкрНДНЦ», 2019. – 18с.

7.Стаття «Інтегровані системи управління якістю на молокопереробних підприємствах»Т.В. Розбицька, В.Ю. Сухенко.-Журнал «Новітні технології», випуск 1(8), Київ,2019.

8.Стаття «Substantiation of basic stages of gluten - freesteam edbread production anditsin fluen ceonquality of finished product» Olga Shanina, Sergii Minchenko, Tetyana Gavrysh, Yuriy Sukhenko, Vladysv Sukhenko, Volodimir Vasyliv, Natalia Miedviedieva, Mikhailo Mushtruk, Myroslav Stechyshyn, Tatyana Rozbytska. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2019. – 971с.

9.Стаття «Корпоративна культура як елемент ефективного управління персоналом підприємства» Пашук Я.О, Розицька Т.В, Сухенко В.Ю. –Журнал «Стандартизація, сертифікація, якість», випуск № 6 (118). Видавець і виготовлювач  Київ,  ДП «УкрНДНЦ», 2019. – 25с. 

10.Стаття «Substantiation of basics tages of gluten - frees teamed bread production and its influence on quality of finished product» Olga Shanina, Sergii Minchenko, Tetyana Gavrysh, Yuriy Sukhenko, Vladysv Sukhenko, Volodimir Vasyliv, Natalia Miedviedieva, Mikhailo Mushtruk, Myroslav Stechyshyn, Tatyana Rozbytska. Potravinarstvo Slovak Journal of FoodSciences, 2020. – 189с.

11.Стаття «Застосування методу SWOT-аналіз в умовах організації «Студентська організація НУБіП України»» Павелко О.О., Розбицька Т.В., Сухенко В.Ю. –Журнал «Стандартизація, сертифікація, якість. Видавець і виготовлювач  Київ,  ДП «УкрНДНЦ», 2020.

 

Список публічних заходів, де брала участь

1.Участь у роботі науково-практичного семінару «Сучасні аналітичні методи лабораторної діагностики при виробництві продукції АПК в умовах конкуренції на міжнародних ринках», який відбувся у рамках Х Ювілейної Міжнародної виставки LABComplEX Аналітика. Лабораторія. Біотехнологія. HI-TECH. – 17.10.2017р.

2.Участь у конференції «Сталі державні закупівлі: принципи, методи та досвід впровадження в Україні та у світі». – 23.11.2017р.

3.Участь у семінарі-тренінгу (8 годин) «Угода про асоціацію та зону вільної торгівлі». - 27.11.2017р.

4.Пройшла курс з 19.12.2017 по 22.12.2017р. підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників: «Розширення можливостей наукового пошуку та популяризації власних досліджень за допомогою платформи WebofScience»

5.Учасник наукового круглого столу у рамках Всеукраїнської олімпіади «Якість, стандартизація та сертифікація». - 21.03.2018р.

6.Подяка за вагомий особистий внесок у розвиток Ради аспірантів НУБіП України. – 24.04.2018р.

7.Отримала диплом спікер виставки-конференції «АгроЕкологія»- 2018».

8.Отримала свідоцтво про успішно пройдене навчання за програмою тренінгу «Управління ефективністю бізнесу: методи, інструменти і технології». – 26-27.09.2018р.

9.Отримала сертифікат про успішно пройдений навчальний курс «Контроль безпечності харчових продуктів в ЄС». – 2017/2018 н.р.

10.Сертифікат учасника за участь в дебатах щодо розвитку сільських територій в контексті Угоди про асоціацію «Україна-ЄС» (стандарти для продукції, фіто санітарне благополуччя, запровадження інновацій).

11.Certificate is the participant of V International Competition on Manage mentfor Youth GRAND PRIX. Nomination «Quality Manage ment Systems». – 14.11.2018.

12.Диплом до «Дня науки-2019» за вагомий особистий внесок у розвиток Ради аспірантів НУБіП України.

13.Certificate of Attendance GLOBALG.A.P. TOUR 2019 July 1-2, 2019

14.Отримала сертифікат, що брала участь у роботі семінару Нова версія стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 «Система управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу». 11.12.2019р.

15.Certificate of atten dantat the Workshopand Training «TECHNOLOGY, QUALITY, SAFETY AND ECONOMIC VALUE OF BEE POLLEN AND BEEBREAD» International Education aland Scientific Project. – September 13, 2019.

16.Сертифікат участь в тренінгу у рамках концепції «Єдине здоров`я» тривалістю 40 год: «Системи управління якістю: управління і контроль якістю та розробка стандартних операційних процедур (СОП)» - 10-14 лютого 2020р.

17.Certificate of Participantof the International Conference «APITERAPY IN THEORY AND PRACTICE». – February 28, 2020

18.Certificateof “Concepts, principles, method sandtoolsof the technical regulation system in the European Union” (40 hours) – 30 March – 03 April, 2020 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook