Дистанційне вивчення дисципліни "Проектування баз геопросторових даних"

25 березня 2020 року

 Відповідно до наказу №247 від 11.03.2020 Національного університету біоресурсів і природокористування України щодо введення карантину та забезпечення дистанційного проведення освітнього процесу з 12.03.2020 по 3.04.2020 проводяться дистанційні заняття з усіх дисциплін, що передбачені навчальним планом кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі у другому семестрі.

Не стало виключенням і вивчення дисципліни "Проектування баз геопросторових даних". Так, до традиційного використання розробленого та атестового елетронного навчального курсу https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2881 було додано і незвичні для очного навчання, але такі корисні та незамінні для дистанційного навчання, додатки, як Viber та Zoom.


За розкладом занять, 25 березня на 5 парі, к.т.н., доцент Москаленко А.А. провела лекцію на платформі ZOOM для студентів спеціальності "Геодезія та землеустрій" 4 курсу (спеціалізація 3) на тему: Проектування баз геоданих на основі UML діаграм. До лекції також могли долучитись всі охочі, перейшовши за посиланням в оголошенні на сайті кафедри. А на 6 парі студенти під керівництвом викладача приступили до виконання лабораторної роботи та розібрали порядок розроблення каталогу об'єктів та атрибутів, як одну зі складових концептуального проектування бази геоданих. І тут теж ЕНК був доповнений ZOOM, оскільки розбирати разом нюанси етапів проектування баз геопросторових даних і цікавіше, і пізнавальніше.

Дроздівський Олег

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook