Навчально-науково-виробничий Клінічний центр "Ветмедсервіс"

Загальні положення

ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс" є структурним підрозділом факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.
ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс" забезпечує навчальний процес із спеціальності "Ветеринарна медицина" в рамках відповідно до програм підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів "Бакалавр", "Магістр", розробку наукових рекомендацій та їх впровадження в практику ветеринарної медицини.
ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс" створений з метою наближення практичного навчання студентів до виробничих умов та залучення позабюджетних коштів за рахунок надання освітянських, наукових, рекламних, діагностичних, лікувальних та профілактичних послуг.
ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс" безпосередньо підпорядковується декану факультету ветеринарної медицини.
Діяльність ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс" регламентується Законом України "Про ветеринарну медицину" від 25.06.1992 р. № 2498-ХП, Указами Президента України, Постановами Кабінету Міністрів України, нормативними актами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерствам аграрної політики та продовольства України, наказами ректора Університету, цим Положенням, розпорядженнями декана факультету ветеринарної медицини і передбачає наявність своєї печатки та штампу.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook