Запрошення на День абітурієнта

17 січня 2020 року

         17 січня 2019 року педагогічні працівники коледжу Гурська Л.Л., Іванова С.М., Речка К.М., Черненька Л.Б., Кошик В.В., Сиротенко А.О., Чайка Л.В., ТалькоТ.В. відвідали навчальні заклади Ірпінського регіону, Бородянського та Києво-Святошинського районів.

Викладачі ознайомили учнів 9-11 класів із специфікою навчання у закладі вищої освіти, розповіли про умови вступу до коледжу, продемонстрували яскраві світлини, що презентують навчально-матеріальну базу і особливості студентського життя. Бесіди викликали великий інтерес та жваву дискусію серед учнів ЗОШ. Педагоги відповіли на питання щодо освітнього процесу, підготовки до вступу в коледж, можливостей відвідування спортивних секцій та наукових гуртків, умов проживання в гуртожитку.

У школах на профорієнтаційних стендах було розміщено оголошення про прийом абітурієнтів у 2020 р.

Члени циклової комісії запросили школярів на традиційний День абітурієнта, що відбудеться 29 лютого о 10.00. Саме в рамках заходів Дня абітурієнта вони зможуть отримати детальну та вичерпну інформацію про умови прийому до коледжу, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, поспілкуватися з представниками студентської ради, зустрітися з адміністрацією закладу освіти.

29 лютого ми чекаємо на майбутніх абітурієнтів у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж»!

Світлана Іванова,

голова циклової комісії фінансово-економічних

та облікових дисциплін


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook