Свідомий вибір професії – перший крок до спішної професійної кар’єри

26 листопада 2019 року

   Сучасні умови розвитку суспільства потребують висококваліфікованих фахівців у різних галузях економічної діяльності, тому роль молоді з кожним роком зростає. На перший план виходять молоді професіонали з креативним, динамічним, сучасним мисленням. Зважений і свідомий вибір професії – це перший крок в побудові кар’єри молодого спеціаліста, а якість його підготовки у вищому навчальному закладі – другий важливий крок, який визначає конкурентоздатність випускника на ринку праці.

   25 листопада 2019 року викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доцент Тетяна Власенко та старший викладач Анна Дергач, завітали до середньої загальноосвітньої школи №60 комплексного розвитку дітей «Росток» м. Києва. Метою даного заходу було проінформувати старшокласників про найзатребуваніші професії сучасності, яким навчають в одному із провідних ВНЗ – Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
   Під час зустрічі випускники проявили жвавий інтерес до умов навчання у НУБІП України, зокрема на факультеті аграрного менеджменту, де вони мають можливість не тільки вибрати з багатьох варіантів саме те економічне спрямування, до якого вони більш схильні, а й навчатися за системою подвійних дипломів в європейських вищих навчальних закладах.
   На закінчення зустрічі майбутні студенти запросили нас завітати до них ще для того, щоб отримати більш повну і змістовну інформацію про одну із креативних та викооплачуваних професій світу – проектний менеджер. Саме секретами успішного бізнес-проектування охоче діляться на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту із студентами, які навчаються за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».
 
   Приємно бачити зацікавленість сучасної молоді у навчанні, а головне, розуміння ними того, що знання, навички та бажання кожного – це об'єктивні передумови, які впливають на правильний та свідомий вибір професії і містяться в самій людині!
 
Тетяна Власенко, Анна Дергач
викладачі кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook