НЕПЕРЕВЕРШЕНА «ЯКІСТЬ ЗНАНЬ» НА ГРАН-ПРІ ОЛІМПІАДИ З СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ

25 листопада 2019 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 1, ауд. 69

 

21 листопада 2019 року з метою підготовки, виявлення та заохочення молодих фахівців, що мають знання і кваліфікацію, які дозволяють їм сприяти сталого розвитку своїх країн і підвищення рівня якості життя людей;  мотивації до підвищення рівня знань молодих фахівців в сфері менеджменту, зокрема, знань і розуміння вимог міжнародних стандартів ISO серії 9000, інших стандартів, концепцій, моделей і методів менеджменту;  розвитку у молоді здатності застосовувати знання в сфері ділової досконалості і якості на практиці, а також передавати їх своїм колегам в середовищі молодого покоління фахівців в сфері менеджменту та  розвитку співпраці між молодими фахівцями в сфері якості та менеджменту як всередині країн, так і на міжнародному рівні у м. Києві в Національному університеті біоресурсів і природокористування України в рамках Форуму «Дні  якості  - 2019» відбувся заключний  тур Гран-прі VІ Міждержавної олімпіади з менеджменту серед молоді

      Змагання  проходили в трьох номінаціях:

  • «Практики та методи менеджменту»,
  • «Системи менеджменту якості»
  • «Командні змагання з менеджменту».

 

     Першими учасників Гран-прі VІ Міждержавної олімпіади з менеджменту серед молоді привітали начальник науково-дослідної частини Університету, професор кафедри годівлі тварин та технології кормів імені Павла Дмитровича Пшеничного, д.с.-г. н. Володимир Отченашко та завідувач кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, д.т.н., професор Владислав Сухенко.

     У своїй промові Володимир Отченашко про Національний університет біоресурсів і природокористування України наголосив, що НУБіП України це – провідний національний дослідницький вищий навчальний заклад у сфері біотехнологій, природозбереження, продовольчої безпеки із більш ніж віковою історією, відомий своїми багатими традиціями і славиться численними здобутками. Університет має тверду стратегію розвитку – програму «Голосіївська ініціатива 2025», однією з цілей якої ми обрали входження у п’ятірку кращих вишів країни і цього року наблизилися до її реалізації впритул.

     За останні п’ять років НУБіП змінився дуже сильно: за підтримки меценатів і спонсорів суттєво зміцнена матеріально-технічна база, відкриті нові сучасні лабораторії, зростає контингент студентів, у т.ч. й іноземних. Колектив на марші і робить все від нього залежне для процвітання України.

    Професор Владислав Сухенко наголосив, що захід відбувається в першому корпусі Університету, а він є одним з найбільш «намолених» науковцями і студентами корпусів НУБіП і має понад 120 річну історію, тому і впевнений, що проведення Олімпіади буде вдалим. 

 

     Також до вітального слова були запрошені головf Міжнародного оргкомітету Олімпіади Петра Калиту - президента Української асоціації досконалості і якості, який прочитав свої вірші про якість та стандартизацію і Юрія Кабакова, керівника експертної групи Міжнародного організаційного комітету VІ Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді.

 

        Про студентське життя, цікаві проекти, різноманітні заходи розповів голова Студентської організації університету Олександр Павелко. Наголосив, що він навчається на кафедрі стандартизації та сертифікації с.-г. продукції саме за освітньою програмою "Якість, стандартизація, сертифікація".

Серед 15 учасників Олімпіади були представники провідних ВНЗ України, Білорусі та Казахстану. 

Національний університет біоресурсів та природокористування України представили  магістри спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» факультету  харчових технологій та управління якістю продукції АПК Анастасія Слегіна та Роман Зінченко, які продемонстрували блискучі знання у сфері систем менеджменту якості  та отримали дипломи фіналіста та переможця номінації.

 

 

    Лауреатом даної номінації став учасник з Євразійського національного університету імені Л.Н. Гумильова  Батирбаєв Шингис.

 

     Переможцем суперфіналу та номінації «Практики та методи менеджменту» стала учасниця з Білорусі, що представляла Гродненський державний університет ім. Янки Купали Михолап Єлизавета

    Лауреатом стала представниця НУБіП України Лагута Анна, а фіналістом Золотар Катерина з НУ «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

        У командних змаганнях з менеджменту дипломом за «Найкращий гумор» нагороджена команда КВК НУБіП України «Колаборація», за «Найкращу пісню» команда КВК Євразійського національного університету імені Л.Н. Гумильова м. Нур-Султан (Казахстан), а диплом за «Найкраще привітання» отримала команда КВК з Гродненського державного університету ім. Янки Купали республіки Білорусь.

 

 

 

ЩИРО ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ТА БАЖАЄМО ПОДАЛЬШИХ ЗВЕРШЕНЬ!

 

Владислав Сухенко,

завідувач кафедри стандартизації

та сертифікації с-.г. продукції

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook