Ректорат: захист дипломів у магістрів, профорієнтація та всеукраїнська студентська конференція

25 листопада 2019 року
     25 листопада 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене підбиттю підсумків минулого тижня та плануванню роботи адміністрації на поточний тиждень.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на успішному проведенні дня відкритих дверей для випускників шкіл з усієї України – до НУБіП завітали більше 800 майбутніх абітурієнтів. Проте зменшувати темпи профорієнтаційної роботи не будуть. Наразі триває захист дипломних проектів у магістрів другого року навчання. Минулого тижня провела своє засідання комісія з академічної доброчесності, за результатами якого частина навчально-методичної літератури була направлена на доопрацювання. Триває підготовка звіту про виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива-2025» та план реалізації на наступний рік.

     Учений секретар Оксана Барановська акцентувала увагу на проведенні засідань ректорату та вченої ради завтра, 26 листопада. Нараду з планування на грудень перенесено на вівторок, 3 грудня. Вона пройде на базі механіко-технологічного факультету.

     Голова Студентської організації Олександр Павелко анонсував проведення 27 листопада всеукраїнської студентської конференції, присвяченої річниці створення органів студентського самоврядування в НУБіП.

     Директор студмістечка Сергій Стецюк доповів результати моніторингу температурного режиму в кімнатах гуртожитків – він відповідає встановленим санітарно-гігієнічним нормам. Спільно зі студентськими радами, деканатами та дирекціями визначений перелік кімнат для їх ремонту, які плануються для поселення студентів набору 2020. Також сформована потреба у нових меблях.
     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко повідомив проміжні результати конкурсного відбору на заміщення вакансій науково-педагогічних працівників.

     Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко зупинився на конкурсі наукових проектів для молодих вчених, перемогу в якому вже здобув один та очікуються остаточні результати, де всі шанси має опинитися і ще один проект.

     Завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов анонсував проведення урочистого зібрання до Дня Збройних Сил України 6 грудня.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про надходження анкети від рейтингу QS для його формування у наступному році.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про поточні ремонти, які не зупиняються, та плани реконструкції виставкового павільйону для сільськогосподарської техніки у спортивний корпус.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін доповів про перебіг акредитації наукових спеціальностей, необхідність оголошення тендерних процедур на закупівлю газу, постачання тепла та електрики. Ретельного аналізу потребує підготовка наукових кадрів та формування потреби аспірантів та докторантів для університету. Він наголосив на завершенні інвентаризації та проведенні вибіркової перевірки кількох підрозділів.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Оксані Барановській – організовано провести засідання ректорату, вченої ради та підготувати нараду з планування. Вадиму Ткачуку – забезпечити візит делегації університету до Університету Вайнштефан в Німеччині. Валерію Іщенку – продовжити підготовчі роботи по облаштуванню спортивного корпусу. Сергію Кваші – проаналізувати атестацію студентів, відрахованих за неуспішність, сформувати графік випусків магістрів, взяти участь у нараді в Запоріжжі та внести пропозиції щодо фінансування вищої освіти. Ігорю Ібатулліну – розглянути проект навчальної ферми, яку можна розмістити на базі навчально-дослідного господарства «Великоснітинське», узгодити проведення і організувати засідання Комітету Верховної Ради України з екологічної політики.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook