Відбулося незвичайне засідання студентського наукового гуртка «Просторовий розвиток та інженерна інфраструктура територій»

21 жовтня 2019 року
      16 жовтня 2019 року відбулося незвичайне засідання студентського наукового гуртка «Просторовий розвиток та інженерна інфраструктура територій» - гуртківці разом з керівником Кустовською Оксаною, відвідали цікавий і пізнавальний захід – практичну будівельну конференцію «Заоблачная BIM – реальность строителей и делоперов» організовану компанією AUTODESK та акціонерним товариством АРКАДА.

  

Гуртківці мали можливість ознайомитися з сучасними програмними продуктами, що використовують в землеустрої, геодезії, будівництві. Особливої уваги набула доповідь «Роль і вплив BIM на кар’єру спеціаліста і конкурентоздатність підприємства», де чітко визначалися вимоги до сучасного спеціаліста і його кар’єрний зріст.
Цікавим і унікальним був огляд колекції Architecture Engineering and Construction, технологій 4-D і віртуальної реальності при моделюванні в будівництві, лазерне сканування і фотограмметрія, проектування і будівництво інженерних комунікацій, компонування інженерних споруд і мереж та багато іншого.
Староста гуртка М. Кольоса
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook