НУБіП - Royal Canin Ukraine: поглиблюємо співпрацю науки і бізнесу

1 жовтня 2019 року
     У рамках співпраці кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи факультету ветеринарної медицини НУБіП України та компанії Royal Canin Ukraine відбулась досить цікава зустріч науково-педагогічних працівників кафедри з топ-менеджерами компанії Royal Canin Ukraine.

     Кафедру епізоотології та організації ветеринарної справи факультету ветеринарної медицини НУБіП України у цій зустрічі представляли завдувач кафедри, професор Віталій Недосєков та доцент кафедри Володимир Мельник. Компанію Royal Canin Ukraine представляли гості з Франції Julia Bayle - scientific Communication Manager Royal Canin, Marcelo Artacho - VET PILLAR HEAD Royal Canin, Annabelle Lamy - Portfolio & Activation manager, а також представники українського офісу компанії Royal Canin Ukraine - експерт з наукових комунікацій Royal Canin Ukraine Наталія Гаврасієва.

     На цій зустрічі було обговорено подальші перспективи співпраці кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи з компанією Royal Canin Ukraine, можливості розширення та поглиблення спільної діяльності на користь обох сторін. Окрім того, завідувач кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Віталій Недосєков подякував представникам фірми Royal Canin Ukraine за підтримку кафедри та допомогу в підготовці лікарів ветеринарної медицини.

Володимир Мельник,

доцент кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook