СТУДЕНТИ І КУРСУ 13 ГРУПИ ВІДВІДАЛИ МУЗЕЙ ІСТОРІЇ НУБіП УКРАЇНИ

23 вересня 2019, 10:00

20 вересня 2019 року студенти 13 групи І курсу факультету ветеринарної медицини разом з наставником, старшим викладачем Т. Л. Савчуком відвідали музей історії НУБіП України.
Студентам провів екскурсію по музею провідний фахівець, к.і.н. І. Р. Байрак, який нагадав студентам про історичні етапи встановлення України. Також розповів про історію нашого славетного університету і провів екскурсію по становленню та розвитку аграрної освіти України, зокрема Національного університету біоресурсів і природокористування України.


У музеї студенти змогли побачити становлення сільського господарства на території України та історію становлення майбутнього передового аграрного університету, участь співробітників університету у Другій світовій війні та АТО, період відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масове життя студентів та сучасну діяльність ННІ та факультетів НУБіП України.

Студентам було дуже цікаво, тому вони задавали багато питань. Дякуємо за цікаву екскурсію та з нетерпінням чекаємо наступного разу.


Куратор 13 групи І курсу Т.Л. Савчук
Староста групи О.О. Міщенко


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook