Майбутня журналістка Олена Борова: НУБіП відкриває великі перспективи

19 липня 2019 року

- Розкажіть про себе.
- Мене звати Борова Олена. Мені 16 років. Я приїхала вступати до Національного університету біоресурсів і природокористування України, щоб стати професійним журналістом. Вважаю себе креативною та цілеспрямованою особистістю. Завдяки своїм батькам, які допомагали мені творчо розвиватися, я зрозуміла чого саме прагну. З раннього дитинства я була ведучою районних заходів, сольно співала, декламувала власні вірші. Люблю бути в центрі подій. У школі непогано навчалася, тому хочу надалі тримати високий рівень у навчанні.

- Чому вирішили здобувати вищу освіту?
- Зараз мати вищу освіту не лише престижно, але й необхідно. Особисто я завжди хотіла здобути вищу освіту. Завдяки їй можна отримати чудову роботу, бути справжнім спеціалістом у певній сфері діяльності. Саме університет надає такі можливості, дає професію. Крім того, всім відомо, що студентські роки – найкращі в житті кожної людини.

- Звідки дізналася про НУБіП?
- Про НУБіП дізналася від Семашко Т.Ф. Розмова з професором кафедри журналістики та мовної комунікації наштовхнула мене обдумати свої рішення стосовно вступу на спеціальність «Журналістика» і саме до НУБіПУ.

- Які переваги НУБіПУ стали вирішальними у виборі навчального закладу?
- Важливою перевагою стала можливість отримання подвійного диплома. Великі перспективи, що надає заклад, не можуть не зацікавити. Крім того, зручне розташування навчальних корпусів і гуртожитків, що трапляється дуже рідко. Все це вігдірало важливу роль у моєму виборі університету.

- Чому обрали саме спеціальність «Журналістика»?
- Ця професія надасть мені змогу реалізувати себе. Я люблю активний спосіб життя, волію знати все, що відбувається, люблю поїздки, нові зустрічі з цікавими людьми тощо. Також мене приваблює можливість працювати на телебаченні. Професія журналіста те, що потрібно такій людині, як я.

- Якою ви бачите місію журналіста в суспільстві?
- Місією журналіста є правдиве розповсюдження інформації. Також люди мають бути задоволені діяльністю журналіста, інформація має бути доступною.

- Чим цікавитеся окрім навчання?
- Окрім навчання я цікавлюсь літературою, пишу вірші, обожнюю співати; в майбутньому хотіла б спробувати себе і в сфері акторської майстерності.

- Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?
- Мрію працювати на телебаченні. Буду докладати максимум зусиль, щоб досягти цього. Я працюю над собою, хочу отримати якнайбільше знань, аби реалізувати свої плани. Разом із тим розумію, що доля може скластися по-іншому, головне вчитися і не втрачати надію.


Розмовляла Наталія Костриця,
професор, завідувач кафедри журналістики та мовної комунікації


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook