Гуртки кафедри загальної, органічної та фізичної хімії – переможці та призери «Фестивалю науки – 2019»

28 травня 2019 року

Серед низки заходів святкування Дня науки в нашому Університеті особливе місце займає «Фестиваль науки», оскільки вже в восьмий раз більше ніж 250 наукових гуртків представляють на розсуд високоповажного журі свої результати і доробки.

Приємно відзначити, що на першому етапі Фестивалю науки два гуртки кафедри вибороли перше і третє місце. Почесну бронзову нагороду отримав гурток «Антиоксиданти в харчовій промисловості» (керівник – доц. Олена Хижан). Діяльність гуртка «Антиоксиданти в харчовій промисловості» спрямована на допомогу студентам у поглибленому вивченні основ фізичної хімії, ознайомлення із застосуванням досягнень та методів фізичної хімії у харчовій промисловості, а також на набуття студентами навичок у проведенні самостійної наукової роботи, роботи з літературою, написанні доповідей, статей. Незважаючи на те, що гурток функціонує лише третій рік, гуртківці представляють свої результати на Міжнародних та Всеукраїнських конференціях.

Гурток «Харчові добавки: за і проти» (керівник – ст. викл. Ольга Кравченко) є одним з лідерів молодіжної науки на агробіологічному факультеті, оскільки вже третій рік поспіль не залишається без нагород «Фестивалю науки». А в цьому році доповідь гуртківців була визнана кращою. Журі, яке складалося з молодих науковців університету, відзначило вагомі результати та досягнення гуртка, і делегувало представляти агробіологічний факультет на ІІ етапі «Фестивалю науки -2019», до якого ввійшло лише 25 найкращих гуртків з НУБіП України та його відокремлених підрозділів.

Старості гуртка Чоботарю В’ячеславу випала честь відкривати «Фестиваль науки», що він з честю зробив, отримавши в результаті Диплом Фаворита VІІІ «Фестивалю студентської науки - 2019», який йому особисто вручив ректор Станіслав Ніколаєнко.

Вітаємо переможців! Бажаємо не зупинятися на досягнутому,  інадалі реалізувати весь свій потенціал і можливості!

Роман Жила

доцент кафедри загальної,

органічної та фізичної хімії 

 

Ольга Кравченко

старш. викл. кафедри загальної,

 органічної та фізичної хімії

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook