Збірна команда викладачів – бронзові призери спартакіади «Здоров’я» з міні-футболу

15 травня 2019 року
м. Харків

14 та 15 травня у Харківській державній зооветеринарній академії відбувся І етап Всеукраїнської спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних працівників аграрних закладів вищої освіти з міні-футболу, шахів та бадмінтону.

Спартакіада зібрала разом 9 збірник із усіх куточків України, а саме: Національниій університет біоресурсів і природокористування України (м. Київ), Сумський національний аграрний університет (м.Суми), Подільський державний аграрно-технічний університет (м. Кам'янець-Подільський), Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка (м. Харків), Харківська державна зооветеринарна академія (м. Харків), Житомирський агротехнічний коледж (м. Житомир)і як завжди постійний учасник змагань збірна Ніжинського агротехнічного інституту та коледжу.  

Учасників змагань привітали ректор Харківської державної зооветеринарної академії Барановський Дмитро Іванович та головний суддя змагань, методист науково-методичного центру аграрної освіти Мироненко Олександр Іванович

А продовжили загальне привітання вихованці кінно-спортивної школи академії.

  

      

  

Програма першого етапу включала змагання з шахів, бадмінтону та міні-футболу, де нашим спортсменам вдалося продемонструвати високий професійний рівень.

Так представником з шахів був Анатолій Іванько, викладач інституту, який у загальному заліку посів четверте (найвищє за усі роки) місце.

  

Бадмінтон представляв Павло Марущак, який у загальному заліку посів сьоме місце.

  

У міні-футболі збірна команда у складі Анатолія Заверткіна, Василя Кулика, Володимира Василюка, Володимира Горбача, Володимира Сахна, Павла Марущака та Юрія Булавенка у запеклій боротьбі виборола бронзові медалі та посіла третє місце.

  

  

А у фінальный зустрічі зустрілися команда Харьківської зооветеренарної академії та команда Національного університету біоресурсів і природокористування України яка і виборола 1 місце

  

  

Вітаємо всіх учасників спартакіади,
а нашій команді бажаємо перемог у ІІ етапі та подальших спортивних здобутків та звершень!!
 
Олександр Заболотній,
в.о. завідувача кафедри життєдіяльності і природокористування
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook