Профорієнтаційна робота в Немішаївському агротехнічному коледжі

16 травня 2019 року

   Майбутній студент НУБіП – звучить гордо! І щоб дійсно зробити правильний вибір омріяного «Вишу», завжди готові прийти на допомогу вступникам науково-педагогічні працівники факультету аграрного менеджменту «кафедри менеджменту імені Й.С.Завадського» які проводять різнопланові профорієнтаційні заходи. Головним і дієвим засобом профорієнтаційної роботи є особисте спілкування, презентації, досвід випускників, які вже закінчили НУБіП та їх успіхи, а також залучення самих студентів, які реально можуть розповісти про переваги навчання в університеті.

   Викладачі забезпечують методичну і мультимедійну підтримку, ретельно планують візити до коледжів, технікумів, закладів середньої та неповної вищої освіти.

   Один із таких заходів відбувся в Немішаївському агротехнічному коледжі 13.05.2019р. під керівництвом доц. Самофалової М.О. Під час зустрічі студентам  відділення «аграрний бізнес» групам Ф31 та ЕП31 була надана інформація про навчальний заклад, про багатоступеневу систему освіти, новітні навчальні технології з менеджменту, практичну підготовку з метою набуття професійних навиків у кращих компаніях та агрохолдингах України, зокрема в Укрлендфармінг та проходження практики в цій компанії, можливість стажування за кордоном, активну співпрацю з радою роботодавців тощо.

 

   При зустрічі було багато питань як навчального характеру так і щодо можливостей дозвілля в університеті. Викладач розкрила переваги навчання і послідовність вступу до НУБіП і окреслила незабутнє студентське дозвілля: міс і містер університет, КВК, Голосіївська весна, різноманітні фестивалі, гуртки і мальовничі екскурсії.

   Висловлюю подяку працівникам коледжу, зокрема, директору В.І. Альохіну, викладачу В.В.Цупер-Король  за надану можливість зустрічі із майбутніми студентами!!!!

До зустрічі в омріяному НУБіП!

 

 

 

Доцент кафедри

менеджменту ім. Й.С.Завадського

Марія Самофалова 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook