СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ З ВАЖКОЇ АТЛЕТИКИ

20 квітня 2019 року

Важка атлетика — силовий вид спорту, у якому атлет робить спробу підняти якомога більшої ваги штангу (грифу та важкоатлетичних дисків різної ваги). Змагання з важкої атлетики включають в себе дві вправи — ривок, а також поштовх та жим.
Ривок — вправа, в якій спортсмен здійснює підйом штанги над головою одним злитим рухом прямо з помосту на повністю випрямлені руки, одночасно підсідає під неї.
Поштовх та жим — вправа складається з двох роздільних рухів: поштовху та жиму. Під час поштовху атлет відриває штангу від помосту, піднімає її на груди, одночасно підсідає під неї, а потім піднімається.
15 квітня 2019 року (понеділок) відбулися змагання 62-ої спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року з важкої атлетики.
У змаганнях брали участь збірні команди ННІ, факультетів. Склад команди – без обмежень у всіх вагових категоріях. Змагання проводилися відповідно до чинних правил змагань з важкої атлетики.


Змагання проводилися серед чоловіків вагові категорії: до 55 кг, 61 кг, 67 кг, 73 кг, 81 кг, 89 кг, 96 кг, 102 кг, 109 кг, +109 кг. та жінок вагові категорії: до 45 кг, 49 кг, 55 кг, 59 кг, 64 кг, 71 кг, 81 кг, 87 кг, +87 кг за сумою двоборства (ривок та поштовх).
Студенти факультету ветеринарної медицини взяли активну участь у змаганнях і завоювали 3 командне місце.
Так, Алексюк Іван зайняв 2 місце у ваговій категорії до 67 кг, Висоцький Дмитро зайняв 3 місце у ваговій категорії до 73 кг, Короткий Олександр і Короткий Василь зайняли 2 місця у ваговій категорії до 81 кг 109 кг відповідно. Серед жінок маємо два 1-х місця. Так, Єнєва Ганна у ваговій категорії до 55 кг і Тищук Яна у ваговій категорії до 71 кг.

 

 

 


Вітаємо переможців і всіх спортсменів, які взяли участь в таких нелегких змаганнях, та бажаємо подальших перемог і не зупинятися на досягнутому.
Також подякуємо вболівальникам за підтримку команди факультету ветеринарної медицини.

Відповідальний за спортивно-масову роботу
факультету ветеринарної медицини Т. Савчук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook