Відкрита лекція доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Орехівського Віктора Григоровича

15 квітня 2019 року

   15 квітня 2019 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту відбулась відкрита лекція доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Орехівського Віктора Григоровича з дисципліни «Креативні технології» на тему «Сучасні технології мотивації персоналу» для магістрів першого року навчання спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

 

 

   На відкритому лекційному занятті були присутні: д.е.н., професор, член-кореспондент Національної академії наук України, завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Шинкарук Лідія Василівна, д.е.н., професор, в.о. завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Буряк Руслан Іванович, к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Свердан Михайло Михайлович, к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Суханова Алла Валеріївна, к.н.держ.упр., старший викладач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дергач Анна Вадимівна.

   

   Під час лекції Віктором Орехівським були розкриті наступні питання: мотивація та результативність, основні теорії мотивації, дизайн посад як фактор мотивації, теорії очікувань та рівностей, модель «залученості» персоналу та задоволеність роботою.

 
 
 

   Протягом всієї лекції студенти і присутні викладачі дискутували, висловлювали свої думки стосовно розглянутих креативних технологій управління персоналом та теорій мотивації. Найбільшу дискусію викликало питання щодо основних елементів мотивації , які з них, на думку присутніх, є пріоритетними.


  Студенти та присутні на відкритій лекції викладачі відмітили високий рівень володіння матеріалом, оцінили логічну послідовність, систематичність і доступність представленого матеріалу, застосування лектором сучасних технічних засобів навчання та відзначили актуальність змісту лекції.


Анна Дергач,

старший викладач кафедри виробничого 

та інвестиційного менеджменту


 

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook