Ярмарок вакансій - 2019

29 березня 2019 року
29 березня за сприяння Ірпінського міського центру зайнятості у коледжі проведено Ярмарок вакансій - 2019, у якому взяли участь підприємства - роботодавці Ірпінського регіону та міста Києва.
Студенти випускних груп ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» у черговий раз отримали можливість ознайомитися з діяльністю компаній, підприємств і організацій, які шукають співробітників, почути з перших вуст про вакансії та відкриті програми з працевлаштування.
У заході взяли участь Ірпінський міський центр зайнятості, Філія ГУ по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк», ТОВ «АТБ-маркет», Торгівельна мережа «WINETIME», ТОВ «Фора», Гіпермаркет «Ашан», ТОВ «ТV-NET», Торговий дім «Енергострой інвест», ТОВ «ЛК-ТРАНС» мережа маркетів «ЛОТОК», АБ «Укргазбанк», АТ «Таскомбанк», Супермаркет «Сільпо», Бучанська виправна колонія №85, Муніципальна варта Ірпінської міської ради та інші. Під час заходу кожен роботодавець провів презентацію свого підприємства та актуальних вакансій, використовуючи буклети, стенди та розповідаючи про успішні історії кар’єрного росту своїх працівників.
У ході проведення ярмарку вакансій студенти мали нагоду особисто поспілкуватися з представниками підприємств та фахівцями служби зайнятості і отримати вичерпні відповіді на свої питання. З представниками роботодавців вони обговорили можливості влаштування на бажану посаду, питання стажування, потенційні перспективи кар’єрного зростання, а дехто навіть вирішив питання працевлаштування.
Звісно, не всі випускники, які завітали на ярмарок, одразу отримають роботу, але в тому, що всі, хто хотів, одержали корисну інформацію, яка допоможе вирішити це питання, сумнівів немає. Участь студентів у Ярмарку вакансій сприяє кращій орієнтації на ринку праці і полегшує їхнє подальше працевлаштування. Слід відзначити, що ярмарок вакансій із року в рік викликає все більшу зацікавленість з боку підприємств-роботодавців і не меншу – з боку студентів.
Адміністрація коледжу вдячна Ірпінському міському центру зайнятості
за допомогу в організації заходу, а підприємствам – учасникам Ярмарку вакансій – за співпрацю з професійної орієнтації студентської молоді.
Оксана Погоріла, завідувач
 навчально-виробничої практики

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook