27 березня – Міжнародний день театру

27 березня 2019 року
27 березня 2019 року студенти груп 104-М та 105-Т на чолі з кураторами Вікторією Кошик та Іриною Вінник взяли участь у заході, присвяченому Міжнародному дню театру, в Ірпінській центральній міській бібліотеці.
Відзначення цього свята було започатковано 1961 року, воно важливе і для майстрів сцени, і для мільйонів шанувальників театрального виду мистецтва.
На честь свята відбулися «Театральні посиденьки». До читального залу завітали учасники та співробітники театральної студії «Карнавал+».
Перед студентами виступила завідувач клубу мікрорайону Романівка, головний режисер театру «Карнавал», художній керівник театральної студії «Карнавал+» Водолазко Наталія Володимирівна. Вона розповіла про історію театру, основні принципи театрального мистецтва, художні образи, створювані акторами, тощо; провела майстер-клас зі сценічної мови та сценічних рухів.
Майстерно виконали художні твори учасники студії: Дяченко Юліанна та Скапенко Дар’я – учні СЗОШ № 12, Оксюченко Кирило – учень СЗОШ № 3 м.Буча та Масленнік Надія – учениця СЗОШ № 17.
 
Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook