День відкритих дверей на факультеті інформаційних технологій

21 березня 2019 року
У рамках проведення Дня відкритих дверей НУБІП України 21 березня факультет інформаційних технологій перетворився на жвавий осередок молоді з коледжів.
Для знайомства з освітньою програмою «Економічна кібернетика» спеціальності «Економіка» на факультет завітали студенти випускного курсу з Немішаївського агротехнічного коледжу. Це чергова зустріч в рамках співпраці кафедри економічної кібернетики з коледжем. Після урочистої офіційної частини знайомства з факультетом в цілому, кафедра економічної кібернетики запропонувала цим студентам цікаву лекцію-вікторину про ігровий підхід в економіці, бізнесі, повсякденному житті.
В навчальній лабораторії моделювання та прогнозування кафедри викладачі кафедри Клименко Наталія, Галаєва Людмила, Рогоза Наталія, Костенко Інна, гості з циклової комісії коледжу  Юрій Білан тазавідувач відділення "Аграрний бізнес"  Яна Криворучко, разом з  студентами жваво спілкувалися з завідувачем кафедри Андрієм Скрипником, обговорювали приклади, та будували плани на майбутні спільні заходи. За чашкою чаю чи кави з печивом та цукерками час збіг швидко та приємно.
У цілому зустріч на факультеті склалася по-домашньому тепла, цікава та конструктивна, а отже маємо надію, що найкращі випускники коледжу – розумні, цілеспрямовані, креативні, активні, кмітливі та веселі – наші майбутні студенти.
Колектив кафедри економічної кібернетики готовий докласти ще більше зусиль для покращення якості навчального процесу, для забезпечення цікавого та актуального навчального контенту для студентів та бажає всім майбутнім вступникам правильного вибору, вмотивованості удачі та успіхів у навчанні.

Наталія Клименко,

заступник декана факультету інформаційних технологій

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook