Майстер-клас від випускників спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» для першокурсників

25 березня 2019 року
     Днями випускники магістратури спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» зустрілися з першокурсниками.

     Віталій Костилян та Олександр Трішин продемонстрували теоретичні знання і вміння, яких набули в НУБіП та поділилися досвідом практичної роботи в якості трейдерів біржового ринку. Розмова йшла про основні біржові поняття, без яких неможливо продовжити роботу, а вже потім – можливості торгової платформи Saxo Trader. І підсумок – демонстрація на реальному прикладі: як можна здійснити торгову операцію у реальному часі.

     Особливий інтерес у першокурсників викликала інформація про можливість практичного використання навчальних торгівельних платформ, проходження практики на провідних біржах України. 

     Випускники також поділилися своїми враженнями про навчання у магістратурі зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

     Бакалаврів молодших курсів слід якомога активніше залучати до різноманітних заходів, а такі зустрічі – ще й гарна ілюстрація перспективності обраного фазу, зазначила завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі Надія Резнік. А професор Микола Солодкий відмітив: біржова діяльність – надзвичайно важливий модуль у підготовці фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, які користуються попитом на ринку праці.

     В цілому, зустріч виявилася досить продуктивною – першокурсники зрозуміли, що будуть вивчати на старших курсах та ознайомилися з азами майбутньої професії.

Любов Панкратова,
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook