СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ

21 березня 2019 року

Вільна боротьба — спортивне єдиноборство, вид боротьби, в основі якого лежить позиційне маневрування двох спортсменів, кожен з яких за допомогою різних технічних прийомів намагається покласти суперника на лопатки, чи набрати більшу кількість очок в процесі боротьби. Від класичної боротьби вільна відрізняється широким спектром технік, що включають використання ніг: зачепи, підсічки, підніжки та інше.
19 березня 2019 року (вівторок) у навчальному корпусі №9 відбулося змагання з боротьби вільної за програмою 62-ої спартакіади студентів НУБіП України.
Змагання особисто-командні. У змаганнях брали участь збірні команди ННІ, факультетів. Склад команди – без обмежень. Змагання проводилися серед чоловіків у 6 вагових категоріях: до 60 кг, до 66 кг, до 74 кг, до 84 кг, до 96 кг, до 120 кг.
Студенти факультету ветеринарної медицини взяли активну участь у змаганнях і завоювали 4 командне місце. Так, Висоцький Дмитро у ваговій категорії до 74 кг завоював 1 місце, а брати Кроткий Василь і Олександр завоювали 4 місце у ваговій категорії до 84 і 120 кг відповідно. Інші студенти теж гідно приставили факультет на змаганнях.


Вітаємо переможців і всіх спортсменів, які взяли участь в таких не легких змаганнях, та бажаємо подальших перемог і не зупинятися на досягнутому.
Також подякуємо вболівальникам за підтримку команди факультету ветеринарної медицини.

Відповідальний за спортивно-масову роботу
факультету ветеринарної медицини Т. Савчук


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook