Оздоровчий центр НУБіП України

     Оздоровчий центр Національного університету біоресурсів і природокористування України створено за рішенням вченої ради Університету у 2006 р. у зв’язку з необхідністю дотримання контролю за станом здоров’я студентів, аспірантів та працівників вишу, посилення співпраці університету з медичними закладами Голосіївського району та м. Києва. Актуальність створення Оздоровчого центру НУБіП України підкреслюється реформою системи охорони здоров’я України, в результаті якої значна частина студентських поліклінік припинила своє існування.
 
     З моменту заснування до 30.10.2021 р. Оздоровчий центр очолював лікар Вячеслав Андрійович Крупка.
 
     Головним завданням Оздоровчого центру Національного університету біоресурсів і природокористування України є здійснення лікувально-профілактичної, санітарно-гігієнічної та протиепідеміологічної діяльності, а також участь у роботі щодо формування здорового способу життя у студентів, аспірантів та працівників університету.
     У найближчій перспективі передбачається подальший розвиток Оздоровчого центру щодо розширення видів надання медичної допомоги – створення кабінету функціональної діагностики та реабілітації, масажного, фізіотерапевтичного та стоматологічного кабінетів. Нині працівники Оздоровчого центру Національного університету біоресурсів і природокористування України реалізують відоме гасло: «Здоров’я громадян – багатство країни!»

           

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook