Ректор Станіслав Ніколаєнко з робочим візитом відвідав Боярський коледж екології і природних ресурсів

10 січня 2019 року
     10 січня 2019 року ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко зустрівся з трудовим колективом Боярського коледжу екології і природних ресурсів.

     Директор коледжу Сергій Кропивко доповів про підсумки роботи колективу у складному і напруженому 2018 році та подякував Станіславу Миколайовичу за підтримку й допомогу.

     У своєму виступі Станіслав Ніколаєнко звернув увагу присутніх на важливу роль освіти в сучасному світі. Він зазначив, що НУБіП України є флагманом агробіологічної освіти в Україні і належить до кращих університетів світу. Ректор відмітив успішну вступну кампанію 2018 року, святкування 120-річчя навчального закладу. Багато уваги приділив ролі технікумів і коледжів у підготовці фахівців. Зазначив, що зупинятися і стояти на місці не можна. Окреслив завдання на 2019 рік: треба працювати над питанням придбання обладнання для навчальних лабораторії, оновлювати і підсилювати кадровий потенціал, активно співпрацювати з громадськими організаціями та комерційними структурами аграрного напрямку, активізувати наукову роботу, залучати до неї якомога більше студентів, їх участі у предметних олімпіадах Важливе місце має належати соціальній роботі. Традиційно актуальними лишаються підготовка якісних фахівців і виховання справжніх патріотів та профорієнтаційна робота. Кожен структурний підрозділ повинен мати свою візитівку, те особливе, що робить навчальний заклад привабним для абітурієнта. Маємо рухатися вперед, працювати, створювати нові знання, співпрацювати з бізнесом, аграрною, лісовою, харчовою та іншими галузями, не залежно від складності ситуації в нашій державі, зазначив ректор.

     На завершення Станіслав Ніколаєнко окреслив шляхи реформування університету, а директор коледжу Сергій Кропивко запевнив, що колектив буде працювати над вдосконаленням матеріальної бази навчального закладу, проведенням ефективної профорієнтаційної роботи і поглибленням співпраці з факультетами університету.

Олег Єресько,
начальник відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП,

Наталія Гапонюк,
завідуюча НМК

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook