Наукова бібліотека підбиває підсумки комплектування бібліотечного фонду сучасними навчальними та науковими виданнями

27 грудня 2018 року

     В кожному вищому навчальному закладі бібліотека є невід’ємною частиною освітнього середовища і, відповідно, елементом системи освіти. Адже її діяльність спрямована на задоволення інформаційних потреб студентів, аспірантів, науково-педагогічних працівників, та й загалом, на інформаційне забезпечення навчально-виховного і наукового процесів університету.

     Тож підбиваючи підсумки роботи щодо комплектування бібліотечного фонду сучасними навчальними та науковими виданнями, слід відзначити, що у 2018 р. до наукової бібліотеки надійшло всього 7573 примірники нових документів, із них 897 примірників (81 назву видань) на загальну суму понад 131 тис. грн. було закуплено протягом року, 335  примірників (8 назв видань) на суму понад 33 тис. грн. було отримано від видавничого відділу університету (це видання, що були рекомендовані у 2016 р. до друку за кошти університету).
 
 
     Однак найвагоміший внесок в поповнення бібліотечного фонду сучасними виданнями, як завжди, надають науково-педагогічні працівники університету. Однак особливою подякою слід відмітити ті авторські колективи, що передали до бібліотеки найбільшу кількість примірників видань, а це колективи авторів:
  • кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. академіка П.М. Василенка, які подарували 30 примірників підручника «Сільськогосподарські машини. Основи теорії та розрахунку» / Д.Г. Войтюк, Л.В. Аніскевич, В.М. Барановський, М.С. Волянський, Ю.О. Гуменюк, В.М. Мвртишко, В.Б. Онищенко, І.М. Сівак, С.В. Смолінський.
  • кафедри землеробства та гербології, що передали до бібліотеки  25 примірників навчального посібника «Землеробство на еродованих ґрунтах» / І.Д. Примак, М.П. Косолап, В.П. Коваленко, Р.П. Богданович, О.Б. Панченко, Ю.В. Федорук, І.А. Панченко, І.А. Покотило, С.М. Левандовська,  Л.А. Правдива, та 13 примірників навчального посібника «Метеорологічні небезпечні явища і несприятливі умови в землеробстві України» / І.Д. Примак, І.П. Гамалій, М.П. Косолап, Г.І. Демидась, О.Б. Панченко, С.М. Левандовська, Ю.В. Федорук, І.А. Покотило, І.А. Панченко, О.А. Скрипник.
  • кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів, що передали навчальний посібник «Охорона ґрунтів» / С.Ю. Булигін, С.В. Вітвіцький.

  Працівники наукової бібліотеки щиро дякують усім науково-педагогічним працівникам університету за передані навчальні і наукові видання, адже ці книги неодмінно стануть в нагоді студентам для отримання нових знань та професійного розвитку.

Тетяна Безугла, 
завідувач відділу комплектування наукової бібліотеки
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook