Визначились переможці командної та особистої першості з шахів серед студентів ЗВО Києва

20 грудня 2018 року

     У Національному університеті біоресурсів і природокористування України завершились змагання Чемпіонату м. Києва з шахів серед студентів.

     Протягом другого дня змагань визначались переможці особистої першості серед жінок і чоловіків. Треба відзначити, що дівчата грали на рівні з чоловіками і за підсумками 9 турів бліцу серед 34 учасників визначились чемпіони і призери змагань. І серед представників шістнадцяти вищих навчальних закладів України Євген Гуменюк, студент першого року навчання ОС «Магістр» економічного факультету посів почесне друге місце в особистій грі, а у командній грі Богдан Фещенко, студент другого року навчання ОС «Магістр» юридичного факультету, Євген Гуменюк і Тарас Харченко, студенти економічного факультету, Олександр Фролов студент факультету інформаційних технологій, Данило Ворошилов, студент факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, Анжела Бондарчук, студентка факультету землевпорядкування, Юлія Баньковська, студентка гуманітарно-педагогічного факультету та Валентина Алкіна студентка ННІ лісового та садово-паркового господарства вибороли бронзу.

     Всі призери і переможці змагань отримали чудові нагороди: кубки і медалі, які підготував для учасників головний суддя змагань, національний арбітр Іван Захарчук, а також дипломи від Київського міського відділення Комітету з ФВС МОН України, які їм вручив особисто начальник відділення Сергій Бобровник.

     Змагання завершились дружньою і радісною церемонією. І учасники, і організатори змагань отримали задоволення від шахової атмосфери, яку дбайливо створили Микола Литвин, провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ, Геннадій Ржевський, директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку, Анна Хижняк, начальник відділу виховної роботи та студентських справ, Михайло Данильчук, президент шахового клубу НУБіП «Шаховий Король» та наші студенти, які забезпечили комфортне розміщення, організувавши навіть виставку творчих робіт студентів – шанувальників мистецтва шахів!

Щиро дякуємо всім за допомогу у підготовці, організації і проведенні змагань. До нових зустрічей у світі шахів! Бажаємо всім ще більше досягнень і перемог!

Хижняк Анна,
начальник відділу виховної роботи та студентських справ

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook