Вітаємо з Днем працівників сільського господарства!

17 листопада 2018 року
 

Шановні колеги!

 

Ректорат, профспілка Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає викладачів, студентів, випускників, всіх співробітників із

Днем працівників сільського господарства!

      Це – свято тих, хто розумом і руками щодня долучається до святого Хліба, матінки Землі, до важливих селянських справ: галузей тваринництва та рослинництва, агроінженерії та енергетики, соціально-гуманітарної сфери, а також науковців, освітян всіх тих, хто вирішив присвятити своє життя цій найважливішій сфері діяльності людини.

     Хоч наш університет важко назвати чисто аграрним, ми є могутнім багатопрофільним вишем, але при цьому НУБіП залишається провідним агробіологічним університетом України і Східної Європи.

     Наукові розробки вчених нашого університету впродовж 120 років сприяли розвитку сільського господарства України і світу. Це й нові високопродуктивні сорти та гібриди сільськогосподарських культур, породи, типи і лінії сільськогосподарських тварин, екологічно безпечні засоби захисту рослин від хвороб і шкідників, ефективні ветеринарні лікарські препарати, нові та модернізовані види сільськогосподарської техніки, прогресивні біо- та агротехнології виробництва, переробки, збереження сільськогосподарської продукції та забезпечення її високої якості, новітні біотехнології та багато іншого.

     У цей день ми пошановуємо найбільше тих, хто безпосередньо пов’язаний з сільськогосподарським виробництвом, хто на практиці навчає студентів і запроваджує новітні технології – співробітники навчально-дослідних господарств університету – Миколу Журавля, Юрія Росомаху, Геннадія Білуху, Таїсію Григорусь, Олександра Горбатюка, Світлану Андрієнко, Віру Мельник, Наталію Беренду, Сергія Кузьміна, Петра Лобаса, Віктора Свинарчука та інші.

     Бажаємо всім студентам, співробітникам університету успіхів у роботі, міцного здоров'я, щастя, злагоди в родинах та нових професійних досягнень на благо нашої держави! Хай на нашій землі запанує мир і спокій! Хай щедра осінь обдарує Вас своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя!

З великою пошаною

ректор НУБіП України  Станіслав Ніколаєнко 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook