Ректорат: в центрі уваги – налагодження і контроль за навчальним процесом, проведення значних обсягів ремонтних робіт, студентське самоврядування

17 вересня 2018 року

     17 вересня відбулося чергове засідання ректорату. Пройшло вже півмісяця навчання, і на факультетах та ННІ було проведено ряд перевірок відвідування занять. Про їхні результати інформував проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Загальну картину доповнила начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх, яка говорила про анкетування студентів щодо якості навчального процесу.

     Сергій Кваша нагадав: у Студентській організації НУБіП завершується відповідальний етап, що визначатиме все життя СО на найближчий час, – вибори її голови, яким передуватимуть дебати кандидатів. На цю посаду претендують три достойних студентських лідери.

     Про поточну роботу своїх підрозділів доповідали учений секретар Оксана Барановська, керівники профспілкових організацій Ростислав Тарасенко і Олексій Муравський, директор студмістечка Сергій Стецюк начальник відділу кадрів Микола Михайліченко, завідувач оздоровчого центру В’ячеслав Крупка, начальник юридичного відділу Андрій Бова, начальник спеціального відділу Валерій Бевз, начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко, директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко.

     Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька і начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін проінформували про фінансовий стан університету на сьогодні, надходження коштів за навчання і проживання у гуртожитках.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко спинився на ремонтних роботах, які тривають в корпусах і гуртожитках університету і на його території. Зокрема, вже приступаємо до великої програми заміни вікон, програму по встановленню бойлерів для гарячої води тощо.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін знову звернув увагу на необхідність налагодження навчального процесу і контролю за ним (навчальна частина має і далі перевіряти відвідуваність занять з винесенням результатів на розгляд кадрової комісії), на контроль за проживанням і побутом студентів у гуртожитках. Він також звернув увагу на необхідність належного оформлення холів навчальних корпусів, на що мають звернути увагу перш за все декани факультетів і директори ННІ, розташованих там. Вони ж мають відповідати і за якість прийнятих на своїх ділянках ремонтних робіт.

     Ігор Ібатуллін також спинився на питаннях тендерів, забезпечення пожежної безпеки в гуртожитках і корпусах, посівній в навчально-дослідних господарствах і відокремлених підрозділах, яку буде завершено в оптимальні строки. На полях цілодобово працюють суперсучасні сіялки, і деканам було б доречно організувати виїзд студентів своїх факультетів, аби побачити таку техніку в дії.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook