Валерій Шульженко – заслужений працівник НУБіП України

6 вересня 2018 року

В останні дні літа традиційно керівництво університету нагороджує співробітників, які пропрацювали в нашому університеті багато років поспіль. Ректор Станіслав Ніколаєнко наголосив, що доки людина працює, горить своєю роботою – роки над нею не мають влади.
Заслуженим працівником НУБіП України став завідувач навчальної лабораторії геодезії і топографічного та землевпорядного креслення кафедри геодезії та картографії Валерій Шульженко, який працює в університеті уже більше 30 років.
За час роботи Валерій Петрович проявив себе як відповідальний працівник, який сприяв поповненню лабораторії сучасними геодезичними інструментами, володіє навиками юстировки, ремонту, перевірки їх точності і надійності. Бере активну участь у виконанні науково-дослідних робіт кафедри. Забезпечує проведення навчальних практик з топографії та геодезії факультетів землевпорядкування, конструювання та дизайну, ННІ лісового і садово-паркового господарства та лабораторних і практичних робіт з цих предметів. Відзначався Подяками ректора університету, декана факультету землевпорядкування і завідувача кафедри геодезії та картографії.
Кафедра геодезії та картографії сердечно вітає шановного Валерія Петровича з присвоєнням Почесного звання і бажає йому міцного здоровя, щастя, достатку і ще багато літ праці на розквіт кафедри, факультету, університету та України! 


Б.М.Ярова, асистент кафедри геодезії та картографії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook