Аспірантура

Напрями наукових досліджень

Адаптивний потенціал інтродукованих сортів плодових та ягідних порід.
Формування і збереження споживчих показників якості плодів плодових та ягідних порід.
Підбір сортів зерняткових порід вітчизняної селекції для створення конвенційних насаджень.
Удосконалення інтенсивних технологій виробництва плодів плодових та ягідних порід з урахуванням сортових особливостей та зони плодівництва.
Вплив строків збирання і післязбиральної доробки плодів зерняткових порід на їх лежкість.
Вплив системи утримання ґрунту на зрошенні та богарі на продуктивність та я кість урожаю плодових культур у Лісостепу України.
Продуктивність плодових культур та якість плодів у залежності від утримання ґрунту в саду.
Підбір промислового сортименту кісточкових культур для Степової зони України.
Господарсько-біологічна оцінка вегетативно розмножуваних підщеп плодових культур в умовах Лісостепу України.
Удосконалення способів розмноження безвірусного садивного матеріалу плодових та ягідних культур.
Вплив способів нормування та позакореневих обробок насаджень яблуні на урожайність та якість плодів.
Особливості формування якості плодів зерняткових, кісточкових та ягідних культур у Лісостепу України.
Підбір сортів плодових та ягідних порід для створення насаджень органічного спрямування.
Вплив погодних умов Лісостепу України на хіміко-технологічний потенціал плодів нових сортів плодових та ягідних культур.
Вивчення пливу способів та строків поливу на лежкість плодів зерняткових порід.
Продуктивність яблуні в залежності від конструкції саду.
Адаптивність інтродукованих сортів нішових культур в умовах України.
Господарсько-біологічна оцінка нових сортів малопоширених культур вітчизняної селекції.
Оцінка генетичного потенціалу стійкості зерняткових культур до ураження функціональними розладами в умовах різних зон України.
Удосконалення технологій виробництва плодів нішових культур в умовах України. 

 

Напрями наукових досліджень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook