Підготовка до вступної кампанії та виплата відпускних і оздоровчих – в центрі уваги ректорату

25 червня 2018 року

     25 червня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету акцентував увагу на необхідності проведення завершального етапу профорієнтаційної роботи: контактувати з кожним абітурієнтом, запрошувати на навчання, супроводжувати і консультувати при подачі документів тощо. Вступна кампанія є своєрідним підсумком і її результат покаже які колективи ННІ та факультетів спрацювали ефективно. А останні рішення вченої ради університету про оптимізацію мережі кафедр свідчать про усвідомлення окремими з них відповідальність за набір студентів на навчання.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про початок підготовки до розширеного засідання вченої ради, яке відбудеться 28 серпня. Відповідно засідання вчених рад ННІ та факультетів пройдуть 30 серпня, а 31-го – урочиста посвята в першокурсники. День знань традиційно відзначатимемо 1 вересня.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про подачу документів для приєднання до Хартії університетів Magna Сharta.

     Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька проінформувала, що у результаті вжитих заходів, мобілізації коштів в червні заробітна плата, відпускні та оздоровчі будуть виплачені в повному обсязі. На це піде більше 71 мільйона гривень. Вперше це вдалося зробити в одному місяці, не розтягуючи платежі, зазначила вона.

     Заступник директора студмістечка Максим Лазаріді проінформував про стан підготовки кампусу до нового навчального року. Тривають ремонти кімнат для першокурсників, заміна меблів, облаштування підлоги в гуртожитку №3 та фасад в гуртожитку №1 тощо.

     Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх зупинилася на обсягах державного замовлення для підготовки магістрів, проектах розкладу та навчального навантаження.
     Завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов доповів про готовність до проведення польових зборів, які стартують 2 липня.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на забезпеченні ефективної роботи приймальної комісії, реалізації програми енергоефективності та стані справ в навчально-дослідних господарствах. Там на разі тривають роботи з підготовки кормів, здійснюється контроль за посівами, проходять практики для студентів тощо. Оцінити результати дослідів та оглянути виробничі здобутки підрозділів можна буде під час проведення традиційного Дня поля, що запланований на 6 липня.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ларисі Кліх – не знижувати темпи профорієнтаційної роботи, контролювати підготовку до нового навчального року. Оксані Барановській – підготувати проект розпорядження з підготовки серпневого засідання вченої ради. Начальнику відділу кадрів Миколі Михайліченку – актуалізувати стан кадрового забезпечення напередодні нового навчального року.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook