Першокурсники-маркетологи знайомляться з фахом: екскурсія на ПрАТ «Оболонь»

21 червня 2018 року

     У межах навчальної практики з дисципліни «Вступ до фаху» першокурсники-маркетологи під керівництвом наставника групи Олени Четверик відвідали одне з найбільших в Україні та Європі пивоварне підприємство ПрАТ «Оболонь».

  

     У ході екскурсії ми максимально близько познайомилися з підприємством, дізналися про товарний асортимент продукції, обсяги виробництва та основні напрями діяльності, заводи, які входять в структуру корпорації, існуюче безвідходне виробництво. А завершив першу частину екскурсії перегляд короткометражного фільму про ПрАТ «Оболонь».

     Далі ми перемістилися у виробничі цехи пивзаводу, де ознайомилися із історією зародження та розвитку компанії, технологією виробництва, основними країнами-постачальниками окремих видів сировини, новітніми лініями розливу, які є найбільшими не тільки в Україні, а й у Східній Європі та світі. А ще – дізналися про умови зберігання та транспортування готової продукції до споживача. На завершення отримали подарунки – мінеральні води виробництва корпорації.

  

Щиро дякуємо керівництву ПрАТ «Оболонь» за цікаву проведену екскурсію.

Анна Зуйкова,
староста групи

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook