На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту продовжується цикл лекцій «Освіта за кордоном»

2 квітня 2018 року

2 квітня 2018 року за ініціативою кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту продовжено цикл лекцій  «Освіта за кордоном», в рамках якого студенти факультету аграрного менеджменту зустрілися з Юрієм Біланом –доктором економічних наук, професором кафедри мікроекономіки Щецинського університету (Польща).

 Студенти дізналися про особливості навчання у державному вищому навчальному закладі, який має 13 факультетів, більше 22 тисяч студентів та 1200 викладачів.

Університет бере активну участь у програмі Еразмус (Erasmus), в рамках якої його партнерами на сьогодні є понад 130 вишів з 26 країн, в тому числі Бельгії, Чехії, Данії, Фінляндії, Франції, Греції, Іспанії, Нідерландів, Латвії, Німеччини, Португалії, Словаччини, Швеції, Туреччини, Італії та Великої Британії. У Щецинському університеті щорічно у рамках програми обміну приймають близько 50 іноземних студентів.

Відповідаючи на питання студентів, Юрій Балан розповів які професії користуються попитом на ринку праці Польщі та окремих країн Східної Європи. Серед інших питань, які зацікавили аудиторію – особливості здобуття різних освітніх рівнів у Щецинському університеті, терміни та вартість навчання, можливості набуття під час навчання практичних навичок для подальшого працевлаштування відповідно до отриманого фаху.

Тетяна Мостенська

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook