Державне підприємство «Навчально-дослідний племінний птахівничий завод ім.Фрунзе НУБіП України» (Запорізька обл.)

Історія

 

Навчально-дослідний племінний птахівничий завод ім. Фрунзе заснований у 1929 р. на базі радгоспу „Червоний бавовняр”, має майже 50-річну історію ведення галузі птахівництва.
У 1959р. на базі радгоспу ім. Фрунзе, який займався свинарством і виробництвом зерна, був організований племінний птахорадгосп.
У 1966 р. відповідно до наказу Міністерства сільського господарства СРСР від 06.12.1966 р. №861 племінний птахорадгосп ім. Фрунзе затверджений Державним племінним заводом яєчного напрямку.

           Навчально-дослідний племінний птахівничий завод ім. Фрунзе є правонаступником (в межах переданого йому майна) Державного племінного птахівничого заводу імені Фрунзе, переданого до складу Національного аграрного університету згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України «Про передачу цілісного майнового комплексу Державного племінного птахівничого заводу імені Фрунзе до складу Національного аграрного університету» від 31.03.2004р. №201-р і спільного наказу Міністерства аграрної політики України і національного аграрного університету від 20.05.2004 р. №172.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook